article background image

Καθώς το καλοκαίρι κορυφώνεται, η Ελλάδα υποδέχεται τις πρώτες αφίξεις από τη διεθνή σκηνή της ψυχαγωγίας και της επιχειρηματικότητας. Διάσημοι αστέρες επιλέγουν τις μαγευτικές παραλίες και τα γραφικά τοπία της χώρας μας για ν' απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, μοιράζοντας με τους θαυμαστές τους στα κοινωνικά δίκτυα στιγμιότυπα από τις ξέγνοιαστες μέρες τους. Από τη Μύκονο και τη Σαντορίνη μέχρι τις λιγότερο γνωστές γωνιές του Αιγαίου, οι φωτογραφίες που δημοσιεύουν αποτυπώνουν την απαράμιλλη ομορφιά της Ελλάδας και την απόλυτη χαλάρωση που προσφέρει στους διάσημους επισκέπτες της

Τη Σκιάθο επέλεξε για άλλη μια φορά για τις καλοκαιρινές της διακοπές η Goldie Hawn. Η ηθοποιός λατρεύει τη χώρα μας και ιδιαίτερα το νησί των Σποράδων, καθώς τα τελευταία χρόνια το επισκέπτεται σταθερά. Μάλιστα, σε μία από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram, πόζαρε με την εγγονή της Rio, 10 ετών. Τόσο η γιαγιά όσο και η εγγονή, φορούσαν γυαλιά ηλίου και χαμογελούσαν καθώς ακουμπούσαν τα πρόσωπά τους. «Διακοπές με την οικογένειά μας! Είναι το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσε ποτέ να έχει κανείς» έγραψε στη λεζάντα της εικόνας.

Η Goldie Hawn με την 10χρονη εγγονή της, Rio (Copyright: Instagram)

Παράλληλα, ο Hugh Grant επέλεξε τη Χαλκιδική για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Ο διάσημος ηθοποιός πέρασε μία ολόκληρη εβδομάδα σε πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα της περιοχής, απολαμβάνοντας την ηρεμία και την ομορφιά του τόπου. Παρόλο που κράτησε χαμηλό προφίλ κατά την παραμονή του και απέφυγε επιμελώς τις δημόσιες εμφανίσεις στις κάμερες των δημοσιογράφων που τον ανακάλυψαν, πολλοί τυχεροί τον αναγνώρισαν και κατάφεραν να τραβήξουν μια φωτογραφία μαζί του.

Η Lily Allen ταξίδεψε στην Ελλάδα μαζί με τις δύο κόρες της, την 11χρονη Marnie και τη 12χρονη Ethel. Καθ' όλη τη διάρκεια των διακοπών τους, η διάσημη τραγουδίστρια μοιραζόταν ασταμάτητα φωτογραφίες και βίντεο από τις ξέγνοιαστες στιγμές με τα παιδιά της, χωρίς όμως ν' αποκαλύπτει την ακριβή τοποθεσία. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η 39χρονη ανήρτησε στιγμιότυπα όπου ποζάρει μέσα στη θάλασσα ή κάνοντας ηλιοθεραπεία και φορώντας ένα μπλε μπικίνι. «Σου δίνει μια αίσθηση Mamma Mia. Αγαπώ την Ελλάδα» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Lily Allen (Copyright: Instagram)

Το τσιφτετέλι της Rebel Wilson

Η Rebel Wilson, η οποία πρόσφατα κυκλοφόρησε τα απομνημονεύματά της προκαλώντας μεγάλο ντόρο με τις αποκαλύψεις της, βρέθηκε στην Ελλάδα. Εκτός από την επίσκεψη στην Ακρόπολη, πήγε σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης και ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok, όπου επιχειρεί να χορέψει τσιφτετέλι υπό τους ήχους του λαϊκού άσματος «όχι, όχι, μη με παρατάς», πετώντας παράλληλα, με ταχυδακτυλουργικό τρόπο δύο πιάτα. «Ετσι σπας τα πιάτα, ε;» έγραψε στη λεζάντα του βίντεο. 

Η Ρέμπελ Γουίλσον στην Ακρόπολη (Copyright: Instagram)

Η πρώτη συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ ήταν πραγματικά μαγευτική. Χιλιάδες μικρά φωτάκια γέμισαν με χρώματα το στάδιο, καθώς κάθε θαυμαστής είχε λάβει ένα ειδικό φωτιζόμενο βραχιόλι κατά την είσοδό του. Η μουσική των Coldplay και η μοναδική ατμόσφαιρα της συναυλίας κατάφεραν να ενώσουν ανθρώπους διαφορετικής ηλικίας, καταγωγής και κοινωνικού υπόβαθρου, δημιουργώντας ένα αίσθημα ενότητας και χαράς. Ανάμεσα στους διάσημους που έδωσαν το «παρών» ήταν η Kylie Minogue, ο Joe Jonas και ο Liam Hemsworth, οι οποίοι τραγουδούσαν ενθουσιασμένοι τις επιτυχίες του συγκροτήματος.

Λάτρης του τόπου μας δηλώνει η Claudia Schiffer, και το αποδεικνύει με τις μαγευτικές της αναρτήσεις. Το διάσημο μοντέλο μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες, από τις διακοπές που έκανε στη Σαντορίνη, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κερδίζοντας δεκάδες χιλιάδες likes. Στα στιγμιότυπα, ποζάρει φυσική και αμακιγιάριστη, φορώντας ένα μακρύ, αέρινο φλοράλ φόρεμα. «Οικογένεια, φίλοι και καλή θέα» έγραψε στη λεζάντα. Το προηγούμενο καλοκαίρι γιόρτασε τα γενέθλιά της στο Πόρτο Χέλι, δημοσιεύοντας σχετικές φωτογραφίες και βίντεο. Το 2023, επισκέφθηκε την Αντίπαρο, ενώ και το 2022 είχε κάνει ακόμη ένα «πέρασμα» από την Ελλάδα, δείχνοντας την αδυναμία που έχει στη χώρα μας.

Η Κλόντια Σίφερ με την παρέα της στη Σαντορίνη (Copyright: Instagram)

«Βούλιαξε» από διάσημους το νησί των Ανέμων

Ο Lucien Laviscount, γνωστός από τον ρόλο που έχει στη δημοφιλή σειρά «Emily in Paris» του Netflix και φημολογούμενος νέος σύντροφος της Shakira, ταξίδεψε στη Μύκονο για τα εγκαίνια ενός νέου καταστήματος. Ο 31χρονος ηθοποιός είναι ambassador αμερικανικού fashion brand, για το οποίο ταξίδεψε στα Ματογιάννια και απαθανατίστηκε από τους φωτογράφους που βρισκόντουσαν εκεί. Στο κοσμοπολίτικο νησί, επίσης, πέρασαν χρόνο ο σχεδιαστής Tommy Hilfiger, η Romee Strijd, η Kim Cattrall, η Kylie Minogue, ο Joe Jonas, η Lindsay Lohan, ο Luke Evans, η Chanel Iman και τα μοντέλα Gabriella Brooks και Jon Kortajarena.

Η τηλεοπτική Samantha από το «Sex and the City» πέρασε μερικές ημέρες στην Ελλάδα, απολαμβάνοντας τη φυσική ομορφιά της χώρας. Μαζί με τον σύντροφό της, Russell Thomas, απόλαυσαν παραδοσιακά ελληνικά φαγητά και είδαν το ηλιοβασίλεμα με θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου. Στην ανάρτησή της, η Kim Cattrall μοιράστηκε τις όμορφες στιγμές που έζησε στη χώρα μας, δημιουργώντας ένα βίντεο - κολάζ που συνόδευσε με το τραγούδι «Someday Someway» του Ντέμη Ρούσσου. Στη λεζάντα της ανάρτησης, η ηθοποιός έγραψε: «Υπέροχη πρώτη επίσκεψη στην Ελλάδα», προσθέτοντας τη λέξη «ευχαριστώ» στα ελληνικά.

H Kim Cattrall με τον σύντροφό της, Russell Thomas (Copyright: Instagram)

Τέλος, o Jeff Bezos επέλεξε την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές του διακοπές, πραγματοποιώντας ένα τουρ στα μαγευτικά νησιά του Αιγαίου. Ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Amazon συνοδεύεται από την αρραβωνιαστικιά του, Lauren Sanchez, και έφτασαν στη χώρα μας με το πολυτελές σούπερ γιοτ του, «Koru». Επειτα από επισκέψεις στη Μύκονο και την Ψέριμο, το ζευγάρι εθεάθη ν' απολαμβάνει βόλτες στη Μήλο, εξερευνώντας τις ομορφιές του νησιού.