Efood: Από την εκτόξευση στην ανώμαλη προσγείωση
Οι σταθμοί στην ξέφρενη πορεία της πιο επιτυχημένης πλατφόρμας παραγγελιών🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Σπουδάζοντας οικονομικά στο Κέιμπριτζ και ζώντας στο Λονδίνο, ο Παμίνος Κυρκίνης έμαθε πολλά για τις ψηφιακές πλατφόρμες και συνέλαβε τη χρυσή ιδέα να εφαρμόσει κάτι ανάλογο και στην Ελλάδα. Τον προσέλκυαν το «επιχειρείν», η τεχνολογία και οι ωραίες γεύσεις. Προσπαθώντας να συνδυάσει και τα τρία, επέστρεψε στην Αθήνα και μεσούσης της κρίσης, το 2012, ίδρυσε με τον αδελφό του Κωνσταντίνο και άλλους τρεις επιχειρηματίες την Online Delivery, την εταιρεία πίσω από την εφαρμογή efood.
Μέσα σε λίγα χρόνια η ψηφιακή πλατφόρμα παραγγελιών φαγητού εξελίχθηκε στο απόλυτο success story, καθώς διαρκώς βρίσκει νέους χώρους να επεκταθεί.
Διαβάστε περισσότερα στο imerisia.gr
Διαβάστε ακόμη
«Φοβήθηκαν να την τιμήσουν»: Το ΑΠΘ δεν απένειμε τίτλο σπουδών στην οικογένεια της Κέλλυς που έχασε τη ζωή της στα Τέμπη - Η μητέρα της στο ethnos.gr
Θεσσαλονίκη: 55χρονος χειρουργήθηκε για σκωληκοειδίτιδα, τελικά είχε καρκίνο και τον ενημέρωσαν 1 χρόνο μετά!
Η κλήρωση της Εθνικής: Η Σκωτία αντίπαλος της Ελλάδας στα πλέι οφ του Nations League
Συνεχίζει στο «Emily in Paris» ο Λούκας Μπράβο - Επιστρέφει στη Γαλλία η σειρά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr