FOOD & DRINK

Ειδήσεις, εκδηλώσεις, προϊόντα, προτάσεις για φαγητό και ποτό. Συνταγές μαγειρικής για κάθε περίσταση.
Δύσκολοι καιροί για τα κόκκινα κρασιά; Μιλούν στο ethnos.gr Έλληνες οινοποιοί και γνώστες της αγοράς

«Zορίζονται» στην Ελλάδα οι ερυθροί οίνοι, όπως συμβαίνει στη Γαλλία; Ρωτήσαμε τους  Άγγελο Ιατρίδη (Κτήμα Άλφα), Γιώργο Παλυβό (Κτήμα Παλυβού) και Γιάννη Καρακάση, master of wine, εμπνευστή των 50 Great Greek Wines, αν περνάει κρίση η σχέση μας με το κόκκινο κρασί.

ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ