Στους τουρίστες που διαμαρτύρονται για το πόσο πιο ακριβό είναι να επισκεφθεί κανείς τη Σίφνο το φετινό καλοκαίρι, η διευθύντρια ξενοδοχείου Ισιδώρα Χανδέλη έχει μια απλή απάντηση: αυγά. «Οι επισκέπτες μας πιστεύουν ότι εκμεταλλευόμαστε την υψηλή ζήτηση. Δεν λαμβάνουν υπόψη τους τον υψηλό πληθωρισμό που όλοι αντιμετωπίζουμε», δήλωσε η κ. Χανδέλη . «Για να καταλάβετε, ένα απλό αυγό κόστιζε πέρυσι 25 λεπτά και τώρα είναι στα 45 λεπτά».Διαβάστε περισσότερα στο imerisia.gr