Κόσμος|18.06.2024 10:30

Τρόμος σε λούνα παρκ: 28 παιδιά αιωρούνταν ανάποδα για 20 λεπτά

Newsroom

Τον τρόμο βίωσαν 28 άτομα που έμειναν στον αέρα σε ένα τρενάκι στο Oaks Amusement Park του Πόρτλαντ, των ΗΠΑ, επί περίπου 20 λεπτά.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή, με μια 18χρονη, η Τζόρνταν Χάρντιβνγκ να λέει στο PEOPLE ότι βρισκόταν στο τρενάκι με τον φίλο της, 17 ετών, και νόμιζε ότι «θα πέθαιναν εκεί».

«Νόμιζα ότι θα πεθαίναμε εκεί»

Η κοπέλα ο φίλος της και άλλοι 26 επισκέπτες ανέβησαν στο τρενάξι AtmosFEAR εκείνη την ημέρα. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, η βόλτα σταμάτησε ξαφνικά και όλοι αιωρούνταν ανάποδα.

«Μετά από περίπου 15 δευτερόλεπτα που ήμασταν ανάποδα, συνειδητοποίησα ότι είχαμε κολλήσει. Νόμιζα ότι θα πεθαίναμε εκεί. Ο φίλος μου φοβήθηκε επίσης», λέει η κοπέλα.

Και μικρά παιδιά στο τρενάκι του τρόμου

Μάλιστα, σημειώνει πως όλοι οι άλλοι επιβάτες ήταν νεότεροι από εκείνη, επειδή τα σχολεία του Πόρτλαντ «έκαναν εκεί τη γιορτή της 8ης τάξης». Τα παιδιά ωστόσο διατήρησαν την ψυχραιμία τους.

Άμεσα σήμανε συναγερμός και ξεκίνησε η επιχείρηση απεγκλώβισής του.

«Δεν ξέρω αν το πάρκο πρέπει να κλείσει, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να αφαιρεθεί αυτό το παιχνίδι», τόνισε η 18χρονη, που προσπαθεί να συνέλθει από αυτή την τραυματική εμπειρία.

λούνα παρκΗΠΑτρενάκιειδήσεις τώρα