Ενότητες στο άρθρο: 📌 Για να απολαύσουμε την Τσικνοπέμπτη με ασφάλεια ακολουθούμε τις παρακάτω οδηγίες του ΕΦΕΤ:
Τσικνοπέμπτη: Οδηγίες για ασφαλές ψήσιμο στην ψησταριά
Οι επισημάνσεις του ΕΦΕΤ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Τσικνοπέμπτη γιορτάζεται την Πέμπτη της δεύτερης εβδομάδας των Αποκριών, της λεγόμενης Κρεατινής. Η ημέρα συνοδεύεται από παραδοσιακές παρασκευές κρεάτων στις ψησταριές, καθώς η Τετάρτη και η Παρασκευή είναι ημέρες νηστείας.
Για να απολαύσουμε την Τσικνοπέμπτη με ασφάλεια ακολουθούμε τις παρακάτω οδηγίες του ΕΦΕΤ:
- Αποψύχουμε καλά τα κατεψυγμένα τρόφιμα πριν τα ψήσουμε
- Βεβαιωνόμαστε ότι το φαγητό είναι καλοψημένο
- Γυρίζουμε το τρόφιμο συχνά για να ψηθεί ομοιόμορφα
- Βεβαιωνόμαστε ότι το κρέας έχει ψηθεί στο εσωτερικό του
- Καμένο δεν σημαίνει καλοψημένο
- Ακόμη κι αν το κρέας είναι καμένο εξωτερικά, μπορεί να μην είναι καλά ψημένο από μέσα.
- Γι’ αυτό ψήνουμε, πάντα, ομοιόμορφα, σε σταθερή θερμοκρασία.
Μπορείτε πάντα να επικοινωνείτε με την Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας, υποβάλλοντας ερωτήματα, αναφορές ή καταγγελίες, στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας:
On line φόρμα υποβολής καταγγελίας: https://eeke.gr/epikinonia/kataggelies/
e-mail: info@eeke.gr
Τel :210-8817730
Web: www.eeke.gr
Διαβάστε ακόμη
Το παρασκήνιο του ανασχηματισμού, η «ακτινογραφία», οι 40άρηδες και η... ηλεκτρική καρέκλα του Μεταφορών
Πώς κρίνετε τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης; Απαντήστε στο poll του ethnos.gr
Ελευθεριάδης για μπάζωμα στα Τέμπη: «Μαζί με τα συντρίμμια, πέταξαν και τις στάχτες των συγγενών μας»
Άνθρωπος με προβλήματα όρασης έπεσε στο «κενό» εξαιτίας έργων στην Κυψέλη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr