Σουβλάκι: Νέες αυξήσεις που «σπάνε το φράγμα» των 5 ευρώ
Από έδεσμα του λαού… είδος πολυτελείας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το πιτόγυρο είναι ένα από τα πιο αγαπημένα εδέσματα τόσο για τους Έλληνες όσο και για τους τουρίστες που επισκέπτονται τη χώρα μας. Παρ' όλα αυτά, σε πολλά καταστήματα οι τιμές του έχουν ανέβει πολύ, καθιστώντας το, για αρκετούς, είδος πολυτελείας.
Ενώ κάποτε θεωρούνταν φθηνό, τείνει πλέον να γίνει είδος πολυτελείας, αφού έχει δεχτεί αρκετές ανατιμήσεις μέσα σε διάστημα τριών ετών. Από το κόστος των 3.30-3.70 ευρώ, ξεπέρασε τα 4€, ενώ σήμερα σε πολλά συνοικιακά μαγαζιά η τιμή του φτάνει τα 4.50 έως 4.90 ευρώ.
Εντούτοις, σε αρκετά καταστήματα στο κέντρο, αλλά και στην ανατολική Θεσσαλονίκη, η τιμή του έχει πλέον σπάσει το φράγμα των 5 ευρώ, πωλούμενο προς 5.20€.
Σύμφωνα με τους καταστηματάρχες και τους επαγγελματίες του κλάδου της εστίασης, από τον Σεπτέμβριο και μετά αναμένονται και νέες αυξήσεις, οι οποίες οφείλονται στο ενεργειακό κόστος, αλλά και στις ανατιμήσεις των προϊόντων που χρησιμοποιούν.
Η διστακτικότητα του Μαξίμου για τα μπλόκα, το ενδεχόμενο συνάντηση του Μητσοτάκη με αγροτοσυνδικαλιστές και η Καρυστιανού που επαναφέρει την δημιουργία κόμματος
ΣΥΡΙΖΑ: Οι «Βίοι Παράλληλοι» της Αυγής έφεραν δυσαρέσκεια σε Κουμουνδούρου και Νέα Αριστερά
Το ηλεκτρονικό βραχιολάκι σε όλα τα νοσοκομεία από τον Ιανουάριο: Οι εξαιρέσεις και η εκπαίδευση των εργαζομένων
Υπό πίεση η κυβέρνηση για το αγροτικό: Μπαράζ κινητοποιήσεων, μηνύματα Καραμανλή-Σαμάρα και «γαλάζια» ανησυχία στην περιφέρεια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




