MasterChef: Ο Παπασπύρου απαντά στον Γάλλο σεφ για την «αντιγραφή» του γλυκού
Ο Νίκος Παρτσώλης παρουσίασε την σύγκριση των δύο γλυκών και είναι πραγματικά ολόιδια🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Στο επεισόδιο της Τετάρτης (27/3), καλεσμένος στο «Masterchef» βρέθηκε ο γνωστός pastry chef Φίλιππος Παπασπύρου, παρουσιάζοντας στους παίκτες μία σοκολατένια δημιουργία του, που ήταν και η βασική μαγειρική δοκιμασία τους.
Το συγκεκριμένο γλυκό, όμως, είναι ιδέα του Γάλλου pastry chef Adrien Bozzolo, ο οποίος ανέφερε στο Πρωινό: «Βρίσκω ανέντιμο από την πλευρά από την πλευρά αυτού του chef να οικειοποιείται τη δουλειά ενός άλλου! Κυρίως στην τηλεόραση! Σας ευχαριστώ που μου το στείλατε».
Μετά από όλα αυτά, ο Φίλιππος Παπασπύρου πήρε θέση και δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Η εικόνα απεικονίζει έναν σεφ να κρατά μια σακούλα με χρήματα στην πλάτη σαν «κλέφτης» και στη λεζάντα εξηγεί τι συμβαίνει με το γλυκό και από πού το εμπνεύστηκε.
«Με αφορμή όλη αυτή τη δημοσιότητα που προέκυψε για το γλυκό «Pâte sablée» θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι καλέστηκα να ετοιμάσω ένα εντυπωσιακό γλυκό, αντάξιο των απαιτήσεων μίας εκπομπής όπως το Masterchef. Έτσι, δημιούργησα μία συνταγή που δεν διατίθεται προς πώληση στα καταστήματά μας με πολλές παράλληλες παρασκευές σε συγκεκριμένο χρόνο όπως μου ζητήθηκε. Όλες οι συνταγές που συνθέτουν το γλυκό είναι δικές μου. Το «ΣΤΗΣΙΜΟ» του γλυκού το εμπνεύστηκα από online δημιουργικές ιδέες & τάσεις όπως άλλωστε κάνουμε όλοι μας», γράφει ο γνωστός Έλληνας pastry chef.
Η βία των γυναικών μια επιδημία που δεν τελειώνει: Πάνω από 16.000 έπεσαν θύματα το 2024 - Θύτες οι σύζυγοι
Υπουργείο Δικαιοσύνης: Μπαίνει φρένο στις πρόωρες αποφυλακίσεις - Τα θύματα θα μπορούν να καταθέτουν ενστάσεις
Νέα κρίση προ των πυλών στη Γαλλία: Η Λεπέν απειλεί να ρίξει τη κυβέρνηση για τον προϋπολογισμό
Βέφα Αλεξιάδου: Η «εθνική μαγείρισσα» που έβαλε την Ελλάδα στο παγκόσμιο τραπέζι, ένα φωτεινό παράδειγμα ζωής
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr