Η φωλιά πατάτας που «γονατίζει» όποιον τη γεύεται: Σε αυτό το meathouse το κρέας έρχεται στη 2η θέση

Με κάθε μπουκιά, οι επισκέπτες νιώθουν την προσοχή στη λεπτομέρεια. Τα rib-eye και picanha ψήνονται με ακρίβεια και σερβίρονται σε πιατέλες, ενώ τα λουκάνικα και το συκώτι ακολουθούν παραδοσιακές ελληνικές συνταγές που αναδεικνύουν την αυθεντικότητα των γεύσεων
Και το καλύτερο; Η... έκπληξη στο τέλος.
Διαβάστε περισσότερα μ' ένα κλικ στο exodos.com.gr
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
«Έπαιρνα τηλέφωνο και δεν το σήκωνε»: Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας στα Βαρδούσια
«Ναι στον διάλογο, αλλά με μπλόκα»: Αντιδράσεις αγροτών για τη συνάντηση στην Επανομή Θεσσαλονίκης
Προειδοποίηση Αρναούτογλου: Ποιες περιοχές κινδυνεύουν από τα 11 μποφόρ και το ψύχος
Ανατροπή στο Spotify: Το «Snowman» της Sia εκθρόνισε το «All I Want for Christmas Is You» της Μαράια Κάρεϊ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



