Παραδοσιακό τηγάνι - Σπιτικοί κεφτέδες
Εκτέλεση
1. Ζυμώνετε καλά σε μια λεκάνη τον κιμά με το κρεμμύδι και το ψωμί. Ρίχνετε τα αυγά, το κύμινο, το ούζο, το δυόσμο, το αλάτι και το πιπέρι και συνεχίζετε το ζύμωμα να ενσωματωθούν καλά.
2. Πλάθετε τους κεφτέδες στο μέγεθος που θέλετε και τους αλευρώνετε. Τους τηγανίζετε σε μπόλικο καυτό λάδι να χρυσίσουν απ' όλες τις πλευρές και τους τοποθετείτε σε χαρτί κουζίνας για να στραγγίξουν.
3. Σερβίρετε τους κεφτέδες με τηγανητές πατάτες.