Συνταγές | ICookGreek

Πατάτες φούρνου σαν τηγανητές

ICookGreek

Εκτέλεση

  1. Κόβετε τις πατάτες όπως θα τις κόβατε για το τηγάνι ή τη φριτέζα. Τις ξεπλένετε καλά με κρύο νερό και τις στραγγίζετε. Τις ρίχνετε σε αντικολλητικό ταψί.
  2. Περιχύνετε με ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και ρίγανη ή θυμάρι. Ανακατεύετε τις πατάτες καλά με τα χέρια σας.
  3. Ψήνετε στον αέρα στους 180°-200° C μέχρι να ροδίσουν και να κρατσανίσουν. Τις σερβίρετε σκέτες, πασπαλισμένες με τυρί ή συνοδευμένες από ένα ντιπ.

Πληκτρολογήστε για αναζήτηση

 
ICookGreek
60'
4

Υλικά

  • 4-5 πατάτες
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι, ρίγανη ή θυμάρι