Γλυκάκια με ανανά και αφράτη κρέμα γιαουρτιού
Εκτέλεση
- Κόβετε το φύλλο της σφολιάτας σε 20 μακρόστενες λωρίδες σαν κορδόνια. Τυλίγετε κάθε μισή φέτα ανανά με τo ζυμαρένιο κορδόνι.
- Τοποθετείτε τα σφολιατίνια με τον ανανά σε ταψί καλά βουτυρωμένο ή στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και τα ψήνετε 10’-15’ μέχρι να ροδίσουν ελαφρά.
- Αναμειγνύετε το γιαούρτι με το μέλι και τη σαντιγί και προσθέτετε -αν θέλετε- και λίγο από το σιρόπι της κονσέρβας.
- Συνοδεύετε τα σφολιατίνια με την κρέμα, αφού τα πασπαλίσετε (προαιρετικά) με λίγη ζάχαρη άχνη.
Πληκτρολογήστε για αναζήτηση