Αναμειγνύετε σε μεγάλο μπολ το αλεύρι, το αλάτι και τη ζάχαρη. Σε λακκουβίτσα που ανοίγετε στο αλεύρι ρίχνετε το γάλα, το αυγό, μια κουταλιά λάδι και τη μαγιά αραιωμένη με λίγο χλιαρό νερό.
Ζυμώνετε τα παραπάνω υλικά μέχρι να ομογενοποιηθούν και να μην κολλάει το ζυμάρι στα δάχτυλά σας. Αφήνετε για 25’ το ζυμάρι να «ξεκουραστεί», σκεπασμένο με πετσέτα.
Ανοίγετε τη ζύμη σε 2 στρογγυλές βάσεις και τις τοποθετείτε σε ταψί αλειμμένο με το υπόλοιπο λάδι.
Μοιράζετε πάνω στις βάσεις τη σάλτσα ντομάτας, τα τυριά και τις ροδέλες πεπερόνι. Γαρνίρετε με τις πιπεριές και ψήνετε τις πίτσες για 35’ - 40’ στους 200 °C μέχρι να λιώσουν τα τυριά και να ροδίσουν οι βάσεις.