Μπιφτέκια με σάλτσα ντομάτας και μοτσαρέλα
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζετε τον κιμά, τη ρίγανη, το αλάτι, το πιπέρι, το ξίδι, το ψωμί, λίγο ελαιόλαδο και τα ζυμώνετε καλά. Χωρίζετε το μείγμα σε 6 ίσες ποσότητες και δίνετε σε κάθε μία το σχήμα του μπιφτεκιού.
Τοποθετείτε τα μπιφτέκια σκεπασμένα στο ψυγείο για μίσή με μία ώρα. Τα αλείφετε με λάδι και τα ψήνετε στο γκριλ, ακουμπισμένα στη λαμαρίνα του φούρνου την οποία έχετε στρώσει με αντικολλητικό χαρτί, για 8΄ από την κάθε πλευρά.
Απλώνετε στην επιφάνεια του κάθε μπιφτεκιού τη σάλτσα ντομάτας, ροδέλες μοτσαρέλας και σύνεχίζετε για λίγο το ψήσιμο μέχρι να λιώσει το τυρί. Σερβίρετε τα μπιφτέκια πάνω σε φέτες ψωμιού.