Σπιτική κομπόστα - Ρόδια σε σιρόπι

Εικόνα: iCookGreek

Εκτέλεση

  1. Φιλτράρετε το χυμό ροδιού με το σουρωτήρι του τσαγιού μέσα στην κατσαρόλα και προσθέτετε τη ζάχαρη.
  2. Bράζετε ανακατεύοντας μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη και αφαιρώντας τον αφρό που δημιουργείται με ένα κουτάλι. Προσθέτετε τους σπόρους από τα ρόδια και την κανέλα.
  3. Αφήνετε τo μείγμα να βράσει μέχρι ότου το σιρόπι πυκνώσει και δέσει. Μεταφέρετε το μείγμα σε καθαρά, αποστειρωμένα βαζάκια.
Tip. Δείτε πώς αποστειρώνονται τα βάζα στο σχετικό δημοσίευμα πατώντας εδώ.

Πληκτρολογήστε για αναζήτηση

 
Εικόνα: iCookGreek
50'
8

Υλικά

  • ο χυμός από 5 μέτρια ρόδια (500 ml περίπου)
  • οι σπόροι από 2 μέτρια ρόδια
  • 400 γρ. ζάχαρη
  • 1 ξυλάκι κανέλας