Καιρός για πλούσια, ζεστή σοκολάτα - Δείτε τη συνταγή
Εκτέλεση
1. Λιώνετε την κουβερτούρα στο γάλα ανακατεύοντας διαρκώς.
2. Προσθέτετε όση ζάχαρη θέλετε και την κρέμα γάλακτος συνεχίζοντας το ανακάτεμα. Η διαδικασία αυτή καλό είναι να γίνει είτε σε μπεν μαρί (μικρότερο σκεύος μέσα σε μεγαλύτερο με ζεστό νερό), ώστε το σκεύος που δουλεύετε την κουβερτούρα να μην έρχεται σε απευθείας επαφή με τον καυτό πάτο είτε σε μέτρια προς χαμηλή θερμοκρασία.
3. Όταν το μείγμα ζεσταθεί πολύ καλά, το μοιράζετε στα φλιτζάνια. Σερβίρετε τα σοκολατένια ροφήματα σκέτα ή πασπαλισμένα με σαντιγί και πασπαλισμένα με τρούφα.
> Τέσσερις τρόποι για να αρωματίσετε τη ζεστή σοκολάτα