Συνταγές | ICookGreek

Τραγανές και ροδοψημένες - Οι πιο νόστιμες τηγανητές κασερόπιτες

Εικόνα: ICookGreek

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ ετοιμάζετε τη γέμιση, ανακατεύοντας τα τυριά με το μαϊντανό, τα αυγά χτυπημένα και αλατοπίπερο.
  2. Απλώνετε σε επίπεδη επιφάνεια κάθε φύλλο και το κόβετε σε 3 λωρίδες. Απλώνετε στην άκρη κάθε λωρίδας λίγη από τη γέμιση. Αλείφετε το υπόλοιπο φύλλο με λίγο λάδι και τυλίγετε σε τρίγωνα πιτάκια.
  3. Επαναλαμβάνετε την ίδια διαδικασία με τα υπόλοιπα φύλλα, την υπόλοιπη γέμιση και το υπόλοιπο λάδι και φτιάχνετε συνολικά 24 τριγωνικές τυρόπιτες.
  4. Κατόπιν τηγανίζετε τα πιτάκια σε καυτό καλαμποκέλαιο και από τις δύο πλευρές, μέχρι να ροδίσουν. Τις στραγγίζετε σε απορροφητικό χαρτί και τις σερβίρετε.

Πληκτρολογήστε για αναζήτηση

 
Εικόνα: ICookGreek
40'
6

Υλικά

  • 8 χωριάτικα φύλλα
  • 400 γρ. κασέρι τριμμένο
  • 200 γρ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη
  • 2 κουταλιές της σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • 2/3 φλιτζανιού του τσαγιού ελαιόλαδο
  • 3 αυγά
  • αλάτι όσο θέλετε
  • πιπέρι φρεσκοτριμμένο