Τρώμε σε 20' - Σπαγγετάδα με λευκή σάλτσα, άνηθο και μπλε τυρί
Εκτέλεση
Σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνετε το βούτυρο και το λάδι και σοτάρετε το κρεμμύδι, το ψιλοκομμένο σκόρδο και τα μανιτάρια κομμένα σε φετάκια (αν βάλετε) για 5΄. Τα σβήνετε με το κρασί και μαγειρεύετε μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά.
Προσθέτετε το μπλε τυρί, το αλατοπίπερο, την κρέμα γάλακτος και τον άνηθο και δένετε ανακατεύοντας για λίγο τη σάλτσα σε μέτρια φωτιά μέχρι να λιώσει το τυρί εντελώς.
Στο μεταξύ βράζετε τα σπαγγέτι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας τους και τα στραγγίζετε καλά. Τα ανακατεύετε με τη λευκή σάλτσα, πασπαλίζετε με άνηθο και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τα σερβίρετε αμέσως.