Στη φόρμα για μάφιν - Μπουκιές ομελέτας με μπρόκολο, ανθότυρο και τσένταρ
Εκτέλεση
- Βράζετε το μπρόκολο για 3-4 λεπτά, το στραγγίζετε και το ψιλοκόβετε.
- Χτυπάτε σε ένα μπολ τα αυγά με τα ασπράδια, αλατοπιπερώνετε και προσθέτετε το αλεύρι, το τριμμένο τσένταρ, το ανθότυρο και το μπρόκολο.
- Αλείφετε με ελαιόλαδο το εσωτερικό από 8 φόρμες με θήκες για μάφιν και μοιράζετε την ομελέτα σε αυτές. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C για 20 λεπτά.