Συνταγές |ICookGreek

Τσιπούρες μαρινάτες σε χυμό εσπεριδοειδών

© ICookGreek

Εκτέλεση

  1. Ανακατεύετε μαζί όλα τα υλικά για τη μαρινάτα, χτυπώντας σε σέικερ.
  2. Κόβετε σε λεπτές, εγκάρσιες φέτες την τσιπούρα και τη βάζετε σε ανοξείδωτο σκεύος, ρίχνοντας σε στρώσεις τη μαρινάδα. Αφήνετε το σκεύος σε δροσερό μέρος 6-8 ώρες.
  3. Σερβίρετε τα ψάρια σε πιάτα, με ή χωρίς τη μαρινάδα τους. Γαρνίρετε με φετάκια γκρέιπ φρουτ και λίγο ξύσμα εσπεριδοειδών.

Πληκτρολογήστε για αναζήτηση

 
© ICookGreek
35'
4

Υλικά

  • 4 φιλέτα τσιπούρας (θα τα βρείτε έτοιμα ή θα ζητήσετε από τον ιχθυοπώλη να σας τα φτιάξει)

Για τη μαρινάδα

  • ο χυμός από 2 πορτοκάλια
  • ο χυμό από 1 γκρέιπφρουτ
  • ο χυμός από 1 μήλο
  • 1 κουταλιά του γλυκού τριμμένο τζίντζερ
  • 300ml ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά θαλασσινό αλάτι....