Ανακατεύετε μαζί όλα τα υλικά για τη μαρινάτα, χτυπώντας σε σέικερ.
Κόβετε σε λεπτές, εγκάρσιες φέτες την τσιπούρα και τη βάζετε σε ανοξείδωτο σκεύος, ρίχνοντας σε στρώσεις τη μαρινάδα. Αφήνετε το σκεύος σε δροσερό μέρος 6-8 ώρες.
Σερβίρετε τα ψάρια σε πιάτα, με ή χωρίς τη μαρινάδα τους. Γαρνίρετε με φετάκια γκρέιπ φρουτ και λίγο ξύσμα εσπεριδοειδών.
Πληκτρολογήστε για αναζήτηση
35'
4
Υλικά
4 φιλέτα τσιπούρας (θα τα βρείτε έτοιμα ή θα ζητήσετε από τον ιχθυοπώλη να σας τα φτιάξει)