Κοτόπουλο κρασάτο με μανιτάρια και λιαστή ντομάτα
Εκτέλεση
1. Σε μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνετε το λάδι και σοτάρετε τις μερίδες του κοτόπουλου μέχρι να ροδίσουν απ’ όλες τις πλευρές. Tις βγάζετε από την κατσαρόλα.
2. Ρίχνετε τα μανιτάρια και τα κρεμμύδια. Σοτάρετε 6’-7’ και προσθέτετε το σκόρδο και τα ντοματάκια κονσέρβας. Ανακατεύετε 1’-2’.
3. Ξαναβάζετε στην κατσαρόλα τις μερίδες του κοτόπουλου και σβήνετε με το κρασί. Ρίχνετε λίγο ζεστό νερό, το εστραγκόν, τα λιαστά ντοματάκια και αλατοπίπερο. Σιγοβράζετε το φαγητό τουλάχιστον 1 ώρα. Το συνοδεύετε με πουρέ πατάτας.