Ζεματίζετε τα πράσα για λίγο σε βραστό νερό. Χύνετε το νερό και βάζετε στη συνέχεια τα πράσα να βράσουν μέσα στο γάλα μέχρι να μαλακώσουν και να απορροφήσουν το υγρό. Τα αφήνετε να κρυώσουν λίγο.
Προσθέτετε τη φέτα τριμμένη, το τυρί-κρέμα, τα 4 αυγά χτυπημένα, το πιπέρι και, αν θέλετε, λίγο αλάτι.
Στρώνετε τα μισά φύλλα σε ορθογώνιο ταψί φούρνου ραντίζοντάς τα ένα ένα με λάδι και πασπαλίζοντάς τα με την κεφαλογραβιέρα. Απλώνετε τη γέμιση και συνεχίζετε με τα υπόλοιπα φύλλα ακολουθώντας την ίδια διαδικασία. Χαράζετε την πίτα, την αλείφετε με το πέμπτο αυγό και πασπαλίζετε με σουσάμι. Ψήνετε στους 180° C για 50' μέχρι να ροδίσει.