Πανεύκολη ανοιχτή πίτα με ντοματίνια, κασέρι και ελιές
Εκτέλεση
Απλώνετε τη σφολιάτα σε ορθογώνιο ταψί το οποίο έχετε αλείψει με λάδι. Αναδιπλώνετε τις άκρες της περιμετρικά να φτιάξετε ένα «στεφάνι». Τρυπάτε με ένα πιρούνι τη σφολιάτα και ψήνετε για 15' σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C να πάρει χρώμα.
Βγάζετε τη σφολιάτα από το φούρνο και θρυμματίζετε στο κέντρο.
Απλώνετε το πέστο, τα ντοματίνια (κρατάτε μερικά για τη διακόσμηση), τα κρεμμύδια και τις ελιές. Πασπαλίζετε με τα τυριά και ψήνετε για άλλα 20' στο φούρνο μέχρι να λιώσουν. Διακοσμείτε με ωμά ντοματίνια και βασιλικό.
Πληκτρολογήστε για αναζήτηση
30'
4
Υλικά
1 φύλλο σφολιάτας
15 ντοματίνια, κομμένα στη μέση
3 κουταλιές της σούπας ελιές σε ροδέλες, στραγγισμένες