Κυπριακή πλιγουροσαλάτα με ντομάτα και δυόσμο

Εκτέλεση
1. Μουσκεύετε το πλιγούρι 3 ώρες σε ζεστό νερό -ή όσο υποδεικνύει η συσκευασία του.
2. Το στραγγίζετε πολύ καλά πιέζοντάς το ανάμεσα στις χούφτες σας και το αδειάζετε σε μια σαλατιέρα. Προσθέτετε τις ντομάτες, τα κρεμμυδάκια, το μαϊντανό και τον δυόσμο.
2. Αλατοπιπερώνετε το μείγμα και περιχύνετε με το λάδι και το χυμό του λεμονιού. Ανακατεύετε με ένα κουτάλι για να ενωθούν όλα τα υλικά μεταξύ τους. Αφήνετε τη σαλάτα στο ψυγείο 1 ώρα πριν τη σερβίρετε.
δημοφιλές τώρα: