• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Οι αγρότες ανακοίνωσαν κλιμάκωση και λένε «όχι» σε διάλογο με τον Μητσοτάκη - Τι αποφάσισαν για τα Χριστούγεννα«Καμπανάκι» ΟΣΕ για το τμήμα ΣΚΑ - Οινόη: Ασυνήθιστα μεγάλος αριθμός θραύσεων - Συνεχείς οι βλάβες και οι καθυστερήσεις στον ΠροαστιακόΙστορική αλλαγή για τα Όσκαρ: Το YouTube αποκτά τα παγκόσμια δικαιώματα μετάδοσης από το 2029 έως το 2033Ο Λάκης Λαζόπουλος αποκάλυψε στο Αλ Τσαντίρι Νιουζ ότι τον παρακολουθούσαν μέσω Predator
δημοφιλές τώρα: Οι αγρότες ανακοίνωσαν κλιμάκωση και λένε «όχι» σε διάλογο με τον Μητσοτάκη - Τι αποφάσισαν για τα...
Homepage ┋   Τηλεόραση   ┋   04.02.2021 08:14
Newsroom
Newsroom

«Γλυκές Αλχημείες» με αλμυρές και γλυκές συνταγές για ένα απολαυστικό brunch

Δυο αγαπημένα υλικά, το τυρί και το μέλι, δίνουν έμπνευση στον Στέλιο Παρλιάρο

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό   ┋

επόμενο άρθρο

Ο Στέλιος Παρλιάρος στις «Γλυκές Αλχημείες» αυτό το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου στις 20.00, στο OPEN, εμπνέεται γλυκές και αλμυρές συνταγές για ένα πλούσιο και απολαυστικό brunch!

Για αρχή ο Στέλιος ετοιμάζει ένα λαχταριστό, υγρό στο εσωτερικό του, κέικ με espresso και κομμάτια σοκολάτας που συνδυάζεται ιδανικά με μια κούπα καφέ ή τσάι και γίνεται το κεντρικό γλυκό σε ένα κυριακάτικο brunch.

Στη συνέχεια ο Στέλιος δείχνει πως γίνονται πολύ εύκολα σπιτικά κρακεράκια που τρώγονται σκέτα ή συνδυάζονται με οποιοδήποτε άλειμμα.

Φυσικά οι τηγανίτες και τα pancakes δεν μπορεί να λείπουν από ένα brunch! Ο Στέλιος ετοιμάζει τις ρωσικές τηγανίτες μπλινίς και τις σερβίρει με φρέσκο τυρί κρέμα και σολομό, ικανοποιώντας και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Δυο αγαπημένα υλικά, το τυρί και το μέλι, δίνουν έμπνευση στον Στέλιο να δημιουργήσει μια ξεχωριστή μους που στην εμφάνιση θυμίζει… τούρτα, κερδίζοντας και τους πιο απαιτητικούς.

Το πιο πλούσιο και λαχταριστό brunch, το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου στις 20.00 στις Γλυκές Αλχημείες, στο OPEN!

Διαβάστε ακόμη

Οι αγρότες ανακοίνωσαν κλιμάκωση και λένε «όχι» σε διάλογο με τον Μητσοτάκη - Τι αποφάσισαν για τα Χριστούγεννα

Δίκη Βαλυράκη: Κατάθεση «φωτιά» αυτόπτη μάρτυρα - «Ο πρώτος τον χτυπούσε, ο δεύτερος σαν να τον αποτελείωνε»

Χάος στην αλβανική Βουλή: Βουλευτές συγκρούστηκαν με αστυνομικούς, άναψαν φωτοβολίδες και πέταξαν νερά

Γιώργος Μαζωνάκης: Ποιος είναι ο 21χρονος Στέφανος Παπαδόπουλος που κατέθεσε μήνυση κατά του τραγουδιστή

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Open TV
  • Στέλιος Παρλιάρος
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr