• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Μακελειό στις ΗΠΑ: Ένοπλος άνοιξε πυρ στο πανεπιστήμιο Brown - Δύο νεκροί και δεκάδες τραυματίεςΟΠΕΚΕΠΕ: Έφτασαν στην Αθήνα οι 15 συλληφθέντες από την Κρήτη - Οδηγούνται στην Ευρωπαϊκή ΕισαγγελίαΒγήκαν όπλα στο Μενίδι: Συμπλοκή με ανταλλαγή πυροβολισμών - Ένας τραυματίαςΤροχαίο δυστύχημα στον Κολωνό: Νεκρός οδηγός μηχανής μετά από σύγκρουση με ΙΧ
δημοφιλές τώρα: Σίδνεϊ: Μακελειό σε πολυσύχναστη παραλία - Πληροφορίες για τρομοκρατική επίθεση και πολλά θύματα
Homepage ┋   Τηλεόραση   ┋   01.04.2021 15:00
Newsroom
Newsroom

«Γλυκές Αλχημείες» με τον Στέλιο Παρλιάρο και λαχταριστό street food

«Γλυκές Αλχημείες» με τον Στέλιο Παρλιάρο το Σάββατο 3 Απριλίου στις 20:00 στο OPEN με λαχταριστό street food

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό   ┋

επόμενο άρθρο
Στέλιος Παρλιάρος OPEN
Στέλιος Παρλιάρος OPEN

Το Σάββατο 3 Απριλίου στις 20.00 οι «Γλυκές Αλχημείες» με τον Στέλιο Παρλιάρο είναι αφιερωμένες στο street food .

H ομορφιά της γεύσης είναι παντού, από ένα καλό εστιατόριο μέχρι τον δρόμο. Σε καντίνες  ή υπαίθριες αγορές μπορεί να βρει κανείς εκπληκτικά αλμυρά, αλλά και γλυκά σνακ που τρώγονται στο χέρι ή στο παγκάκι. Ο Στέλιος εμπνέεται από το street food και δείχνει πως να φτιάξουμε 4 λαχταριστές λιχουδιές στη σπιτική τους εκδοχή!

Το επεισόδιο ξεκινάει με προκλητικά τσούρος, ένα δημοφιλές street food στο Μεξικό, το Περού και την Ισπανία. Τα τηγανητά, ζαχαρωμένα ψωμάκια που θυμίζουν μακρόστενους λουκουμάδες, θα ξετρελάνουν και τους πιο απαιτητικούς!

Στη συνέχεια έρχεται η τέλεια κρέπα! Ο Στέλιος δείχνει βήμα βήμα τα μυστικά για υπέροχες κρέπες, που δεν έχουμε παρά να αποφασίσουμε με τι θα τις γεμίσουμε.

Ποιος δεν αγαπάει το παγωτό; Πόσοι μπορούν να αντισταθούν σε μια γρανίτα; Τρία υλικά αρκούν για μια λαχταριστή και δροσιστική γρανίτα φράουλα.

Για το τέλος, ο Στέλιος έχει ετοιμάσει μια γλυκιά απόλαυση κυρίως για τους μικρούς, αλλά και τους μεγάλους που αισθάνονται πάντα μικροί. Μοναδικά, χρωματιστά, σπιτικά γλειφιτζούρια!

Διαβάστε ακόμη

Αξέχαστα Χριστούγεννα: Ανεξίτηλα ιστορικά γεγονότα - Βασιλικές στέψεις, εκτέλεση δικτάτορα, τσουνάμι, τέλος Ψυχρού Πολέμου

Τα «παγωμένα» ρωσικά κεφάλαια, τα χρήματα του Πούτιν για τον πόλεμο στην Ουκρανία και η απογοήτευση Τραμπ

Μακελειό στις ΗΠΑ: Ένοπλος άνοιξε πυρ στο πανεπιστήμιο Brown - Δύο νεκροί και δεκάδες τραυματίες

Επίσκεψη Μητσοτάκη σε μπλόκο της Τροχαίας στη Σταδίου: Έκανε αλκοτέστ δίπλα στον Χρυσοχοΐδη

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Open TV
  • Στέλιος Παρλιάρος
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr