«Γλυκές Αλχημείες» με τον Στέλιο Παρλιάρο και λαχταριστό street food
«Γλυκές Αλχημείες» με τον Στέλιο Παρλιάρο το Σάββατο 3 Απριλίου στις 20:00 στο OPEN με λαχταριστό street food🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Το Σάββατο 3 Απριλίου στις 20.00 οι «Γλυκές Αλχημείες» με τον Στέλιο Παρλιάρο είναι αφιερωμένες στο street food .
H ομορφιά της γεύσης είναι παντού, από ένα καλό εστιατόριο μέχρι τον δρόμο. Σε καντίνες ή υπαίθριες αγορές μπορεί να βρει κανείς εκπληκτικά αλμυρά, αλλά και γλυκά σνακ που τρώγονται στο χέρι ή στο παγκάκι. Ο Στέλιος εμπνέεται από το street food και δείχνει πως να φτιάξουμε 4 λαχταριστές λιχουδιές στη σπιτική τους εκδοχή!
Το επεισόδιο ξεκινάει με προκλητικά τσούρος, ένα δημοφιλές street food στο Μεξικό, το Περού και την Ισπανία. Τα τηγανητά, ζαχαρωμένα ψωμάκια που θυμίζουν μακρόστενους λουκουμάδες, θα ξετρελάνουν και τους πιο απαιτητικούς!
Στη συνέχεια έρχεται η τέλεια κρέπα! Ο Στέλιος δείχνει βήμα βήμα τα μυστικά για υπέροχες κρέπες, που δεν έχουμε παρά να αποφασίσουμε με τι θα τις γεμίσουμε.
Ποιος δεν αγαπάει το παγωτό; Πόσοι μπορούν να αντισταθούν σε μια γρανίτα; Τρία υλικά αρκούν για μια λαχταριστή και δροσιστική γρανίτα φράουλα.
Για το τέλος, ο Στέλιος έχει ετοιμάσει μια γλυκιά απόλαυση κυρίως για τους μικρούς, αλλά και τους μεγάλους που αισθάνονται πάντα μικροί. Μοναδικά, χρωματιστά, σπιτικά γλειφιτζούρια!
Βαρύ το κόστος του εθίμου: Ακρωτηριάστηκε άνδρας και στα Καλύβια μετά από κροτίδα - 5 τραυματίες στην Αθήνα
Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο: Πέθανε ο Αντώνης Τουρκογιώργης, ο μπασίστας και η φωνή των Socrates Drank the Conium
Αναψαν οι λαμπάδες των Ελλήνων celebrities και «πλημμύρισε» το Instagram με Φως και αισιοδοξία
Πάρκο Νηρηίδων: Ένα ιαπωνικό «διαμαντάκι» πρασίνου στην καρδιά της Αθήνας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr