Κάθε Μέρα Chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα: Μπουρεκάκια και μεσογειακή μακαρονάδα με πεσκανδρίτσα
«Κάθε Μέρα Chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα» - Μία καθημερινή εκπομπή μαγειρικής για τον σύγχρονο τηλεθεατή!🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Είναι γνωστή η αγάπη του Βαγγέλη Δρίσκα για την μαγειρική αλλά και το πάθος του να παρακολουθεί τις εξελίξεις, τα νέα και ό,τι καινούργιο συμβαίνει στην Ελλάδα και στον κόσμο που έχει σχέση με τη γαστρονομία. Το «Κάθε Μέρα Chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα» είναι μία καθημερινή εκπομπή μαγειρικής για τον σύγχρονο τηλεθεατή. Πολυσυλλεκτική, με μαγειρικά θέματα που εναλλάσσονται μέσα στην εβδομάδα και κρατούν το ενδιαφέρον του τηλεθεατή αμείωτο γιατί πάντα υπάρχει κάτι νέο να δει.
Οι στήλες εναλλάσσονται στη διάρκεια της εβδομάδας: «Ελληνική κουζίνα» δοσμένη με πιο σύγχρονη ματιά. «Έθνικ κουζίνες»: όλα τα υλικά χωράνε στο τραπέζι μας, αρκεί να γνωρίζουμε πώς να τα χρησιμοποιήσουμε. «Υγιεινά αλλά Νόστιμα», μαθαίνουμε τις διατροφικές αξίες των τροφίμων και πώς μπορούμε να τα συνδυάσουμε στο καθημερινό μας μαγείρεμα με το τέλειο γευστικό αποτέλεσμα.
«Ζαχαροπλαστική για όλους»: με ωραία εύκολα γλυκά, εντυπωσιακές παρασκευές, το γλυκό του Σαββατοκύριακου και συνταγές χωρίς ζάχαρη. «Σπιτικές μαμαδίστικες συνταγές» με υλικά έκπληξη, λιχουδιές για μικρούς και μεγάλους. «Μasterclass σε 5’»: Μαθαίνουμε τα βασικά για μία τεχνική, ένα υλικό, μία συνταγή, μία κουζίνα.
Ο Βαγγέλης Δρίσκας δίνει τις καλύτερες και τις πιο απλές συνταγές: δοκιμασμένες, βατές με σίγουρο αποτέλεσμα. Μας μαθαίνει να μαγειρεύουμε αποτελεσματικά και μοιράζεται γνώσεις που θα μας κάνουν να κατανοήσουμε και να αγαπήσουμε τη μαγειρική. Μαζί του το μαγείρεμα γίνεται αγχολυτική, ευχάριστη και κυρίως δημιουργική διαδικασία.
Σήμερα, Δευτέρα 12 Απριλίου, στις 15:15 ο Βαγγέλης στο Κάθε Μέρα Chef, ψήνει λαχταριστά μπουρεκάκια με τυριά, σαλάμι και αυγό. Στην ενότητα «Ιταλική κουζίνα» μαγειρεύει πεντανόστιμο Όσο Μπούκο και δείχνει βήμα -βήμα όλα τα μυστικά για το ριζότο μιλανέζε. Το σημερινό γευστικό ταξίδι συνεχίζεται στην Σκύρο με τις περίφημες Λαδόπιτες!
Την Τρίτη 13 Απριλίου στο «Κάθε Μέρα Chef», ο Βαγγέλης μαγειρεύει καλτσούνια με κρεμμύδια, αυτά τα ιδιαίτερα πιτάκια της ελληνικής κουζίνας και συνεχίζει την μαγειρική με τραγανά ρολάκια κοτόπουλου με τυριά και αρωματικά. Ο Βαγγέλης δείχνει πώς να φτιάξουμε μία αρωματική μεσογειακή μακαρονάδα με πεσκανδρίτσα και λαχανικά και το επεισόδιο κλείνει με Masterclass πάνω στα κόκκινα φρούτα και την κλασική Πάβλοβα.
Η συνέχεια αναμένεται ακόμα πιο γευστική με απολαυστικές εκπλήξεις κάθε μέρα!
“Κάθε Μέρα Σεφ με τον Βαγγέλη Δρίσκα”, καθημερινά Δευτέρα - Παρασκευή στις 15:15 στο OPEΝ
Ραντεβού στα μπλόκα αντί για το Μαξίμου δίνουν οι αγρότες - «Δε θα κάνουμε πίσω αν δε λυθούν τα προβλήματα»
Αποκάλυψη OPEN για κύκλωμα ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο αρχηγός χρησιμοποιούσε λογαριασμό του λογιστή για τις επιδοτήσεις
Ισραήλ: Σκοτώσαμε τον υψηλόβαθμο ηγέτη της Χαμάς Ραέντ Σαάντ - Το βίντεο που δημοσίευσε ο IDF
Εντυπωσιακό βίντεο: Όρκες και δελφίνια συνεργάζονται στο κυνήγι σολομών - H πρώτη τεκμηριωμένη καταγραφή συνεργασίας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



