• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Κάρτα αναπηρίας στο μετρό: Τι είναι και πώς θα μετακινούνται πια τα ΑμεΑΠάτρα: Κλούβες της ΕΛΑΣ μπλόκαραν ασθενοφόρα, ενώ οι αγρότες ζητούσαν να περάσουνΠανελλαδικές 2026: Ανακοινώθηκαν οι νέοι Συντελεστές Ελάχιστης Βάσης ΕισαγωγήςΝέος ισχυρός σεισμός 6,5 Ρίχτερ στην Ιαπωνία
δημοφιλές τώρα: Έρχεται η μεγαλύτερη ηλιακή έκλειψη των τελευταίων 100 ετών - Πότε, πού και πώς να τη δείτε
Homepage ┋   Τηλεόραση   ┋   12.05.2021 15:54
Newsroom
Newsroom

Κάθε Μέρα Chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα: Τηγανητό ρύζι Σιγκαπούρης και πεντανόστιμα μάφινς

Αλμυρές και γλυκές παρασκευές από τον Βαγγέλη Δρίσκα, σε ένα τραπέζι γεμάτο γεύσεις και νοστιμιά 

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
Βαγγέλης Δρίσκας
Βαγγέλης Δρίσκας

Είναι γνωστή η αγάπη του Βαγγέλη Δρίσκα για την μαγειρική αλλά και το πάθος του να παρακολουθεί τις εξελίξεις, τα νέα και ό,τι καινούργιο συμβαίνει στην Ελλάδα και στον κόσμο που έχει σχέση με τη γαστρονομία.  

Το “Κάθε Μέρα Σεφ με τον Βαγγέλη Δρίσκα” είναι μία καθημερινή εκπομπή μαγειρικής για τον σύγχρονο τηλεθεατή. Πολυσυλλεκτική, με μαγειρικά θέματα που εναλλάσσονται μέσα στην εβδομάδα και κρατούν το ενδιαφέρον του τηλεθεατή αμείωτο γιατί πάντα υπάρχει κάτι νέο να δει. 

Οι στήλες εναλλάσσονται στη διάρκεια της εβδομάδας: «Ελληνική κουζίνα» δοσμένη με πιο σύγχρονη ματιά. «Έθνικ κουζίνες»: όλα τα υλικά χωράνε στο τραπέζι μας, αρκεί να γνωρίζουμε πώς να τα χρησιμοποιήσουμε. «Υγιεινά αλλά Νόστιμα», μαθαίνουμε τις διατροφικές αξίες των τροφίμων και πώς μπορούμε να τα συνδυάσουμε στο καθημερινό μας μαγείρεμα με το τέλειο γευστικό αποτέλεσμα.  

«Ζαχαροπλαστική για όλους»: με ωραία εύκολα γλυκά, εντυπωσιακές παρασκευές, το γλυκό του σαββατοκύριακου και συνταγές χωρίς ζάχαρη. «Σπιτικές μαμαδίστικες συνταγές» με υλικά έκπληξη, λιχουδιές για μικρούς και μεγάλους. «Μasterclass σε 5’»: Μαθαίνουμε τα βασικά για μία τεχνική, ένα υλικό, μία συνταγή, μία κουζίνα. 

Ο Βαγγέλης Δρίσκας δίνει τις καλύτερες και τις πιο απλές συνταγές: δοκιμασμένες, βατές με σίγουρο αποτέλεσμα. Μας μαθαίνει να μαγειρεύουμε αποτελεσματικά και μοιράζεται γνώσεις που θα μας κάνουν να κατανοήσουμε και να αγαπήσουμε τη μαγειρική. Μαζί του το μαγείρεμα γίνεται αγχολυτική, ευχάριστη και κυρίως δημιουργική διαδικασία. 

Την Τετάρτη 12 Μαΐου, ο Βαγγέλης ξεκινάει με ελληνική κουζίνα και ηπειρώτικη αλευρόπιτα σε δύο παραλλαγές.  Στη συνέχεια, μαγειρεύει λαχταριστά σνιτσελάκια γλώσσας και τα συνοδεύει με σάλτσα αρακά. Δοκιμάζει συκώτι τηγανιά με φρέσκια ρίγανη και στην ενότητα «Ζαχαροπλαστική για όλους» ο Βαγγέλης δείχνει πώς φτιάχνεται το μαστιχωτό κέικ σοκολάτας με καρύδια και καφέ. 

Την Πέμπτη 13 Μαΐου, το επεισόδιο ξεκινάει με ένα υπέροχο φαγητό για όλη την οικογένεια : Κοτόπουλο με μέλι και πορτοκάλι. Αγαπημένα ασιατικά για τη συνέχεια και ο Βαγγέλης δείχνει όλα τα βήματα για το τηγανητό ρύζι Σιγκαπούρης και τις μπουκιές κοτόπουλου με μέλι και σόγια. Ελληνική κουζίνα στη συνέχεια με σαγανάκι με λουκάνικα και μουστάρδα, ένα πιάτο γεμάτο νοστιμιά! Για γλυκό κρέπες με καραμελωμένο ανανά και μπανάνες. 

Την Παρασκευή 14 Μαΐου ο Βαγγέλης δοκιμάζει δύο πεντανόστιμα είδη μάφινς:  Αλμυρά μάφινς με λαχανικά & Cottage και σοκολατένια μάφινς. Ο Βαγγέλης δείχνει τη συνταγή για χοιρινές μπριζόλες με μπύρα και μανιτάρια μαζί με τις συνοδευτικές ψητές πατάτες με φρέσκα αρωματικά. Στην συνέχεια στην ενότητα «Υγιεινά αλλά νόστιμα» μαγειρεύει μπιφτεκάκια σολομού με γλυκοπατάτες και κινόα. Το επεισόδιο κλείνει με σπιτικό ρεβανί με παγωτό βανίλια! 

Ο Βαγγέλης Δρίσκας μας μαθαίνει να μαγειρεύουμε καθημερινά σαν σεφ στην κουζίνα μας! 

“Κάθε Μέρα Σεφ με τον Βαγγέλη Δρίσκα”, καθημερινά Δευτέρα - Παρασκευή στις 15:15 στο OPEN.

Διαβάστε ακόμη

Ένταση και χημικά στην Πάτρα: Μπλόκο της ΕΛΑΣ στη γέφυρα του Ρίου - Έκοψαν την κυκλοφορία με κλούβες

Κρεμλίνο: Οι θέσεις του Τραμπ για το Ουκρανικό συμπίπτουν με τις δικές μας

Απίστευτο περιστατικό στην Αμαλιάδα: Μαθητής γυμνασίου εκβίαζε 12χρονο - Του απέσπασε πάνω από 8.000 ευρώ

Συναγερμός σε Ελλάδα και Ευρώπη: Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο έγινε πατέρας τουλάχιστον 197 παιδιών

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Κάθε μέρα chef
  • Open TV
  • Βαγγέλης Δρίσκας
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr