Πρεμιέρα MasterChef 4: Τι αλλάζει φέτος και πού βρίσκονται οι πρώην παίκτες
Οι κατσαρόλες µπαίνουν στη φωτιά, καθώς από αύριο (?ευτέρα) οι κριτές του «MasterChef» καλούνται να επιλέξουν τους 22 παίκτες για τον νέο κύκλο του διαγωνισµού µαγειρικής, βάζοντας πιο δύσκολες δοκιµασίες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά ┋
Για τρεις εβδοµάδες κάθε ∆ευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21.00 το Star θα µεταδίδει τις οντισιόν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, µε τους υποψήφιους µάγειρες να παρουσιάζουν ενώπιον της επιτροπής τις γευστικές δηµιουργίες τους. Σύµφωνα µε καλά πληροφορηµένες πηγές, τη µαύρη ποδιά του «MasterChef» διεκδίκησαν ακόµα και νέοι και νέες από το εξωτερικό. Αυτό που έχει εντυπωσιάσει τους τρεις κριτές είναι το υψηλό µαγειρικό επίπεδο των φετινών υποψηφίων, γεγονός που ανάγκασε την παραγωγή να αναπροσαρµόσει τις δοκιµασίες. Κοντιζάς, Ιωαννίδης και Κουτσόπουλος έχουν ενθουσιαστεί µε τα πιάτα που παρουσιάστηκαν µπροστά τους, κάνοντας λόγο για µια δύσκολη αναµέτρηση µε πολύ δυνατούς παίκτες.
Να σηµειωθεί ότι τα γυρίσµατα έχουν ξεκινήσει από τα τέλη του περασµένου Οκτωβρίου και ήδη έχουν γίνει περισσότερες από πέντε αποχωρήσεις. Σηµαντικό ρόλο φέτος εκτός από τους τρεις κριτές -οι οποίοι θα δηµιουργήσουν και πάλι ο καθένας την οµάδα του- θα παίξει ένα γνώριµο πρόσωπο από τις δοκιµασίες του διαγωνισµού, ο έµπειρος σεφ Θοδωρής Παπανικολάου, ο οποίος θα αναλάβει ρόλο Coach των υποψήφιων µαγείρων, καθώς στον ελεύθερο χρόνο των παικτών θα «εισβάλλει» στο σπίτι όπου διαµένουν παραδίδοντας µαθήµατα για το πώς στήνουν ένα πιάτο. Επαφές µε τους φετινούς 22 παίκτες θα συνεχίσει να έχει και ο Γιάννης Αποστολάκης, εξασφαλίζοντάς τους την πρόσβαση στις κουζίνες, ενώ σηµαντικός για άλλη µία χρονιά θα είναι ο ρόλος του Food and Beverage Manager, θέση την οποία θα αναλάβει φέτος ο σεφ Νίκος Θωµάς.
Περιζήτητοι οι πρώην παίκτες
Μπορεί ένας τελικά κάθε χρονιά να αναδεικνύεται ο MasterChef της χρονιάς, εξασφαλίζοντας και το χρηµατικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, ωστόσο σχεδόν όλοι οι συµµετέχοντες απολαµβάνουν τα οφέλη της συµµετοχής τους στο πρόγραµµα. Αυτό προκύπτει καθώς στο σύνολό τους οι παίκτες του περσινού και του προπέρσινου κύκλου εργάζονται σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, επιµελούνται µενού και συνεργάζονται µε εταιρείες τροφίµων. Ορισµένοι όπως η Σπυριδούλα, ο Πάνος, ο Χαράλαµπος και ο Ντέιβιντ απασχολούνται σε επιχειρήσεις εστίασης στην Κύπρο, ενώ άλλοι δραστηριοποιούνται στις ιδιαίτερες πατρίδες τους, όπως ο Παντελής, o Χρήστος και ο Γιώργος. Επίσης, ο νικητής του περσινού «MasterChef», Μανώλης Σαρρής, συνεργάζεται µε τον σεφ Νίκο Θωµά σε κεντρικό εστιατόριο της Αθήνας, ο Σταµάτης Κωβαίος άνοιξε δικό του εστιατόριο στη Γλυφάδα, ο Ζαχίρ Γιαβαρί εξελίσσει τις τεχνικές του στην ασιατική κουζίνα, ως µάγειρας σε εστιατόριο της πρωτεύουσας, ενώ η Ιωάννα Μπουρλόκα και ο Θάνος Σπανός µοιράζονται την ίδια κουζίνα επίσης σε χώρο εστίασης στο κέντρο της Αθήνας.
Η Ασηµίνα Ουστάλλι δραστηριοποιείται στο YouTube προετοιµάζοντας υγιεινές συνταγές, ενώ στο εστι ατόριο όπου εργάζεται προετοιµάζει πιάτα για vegan. Επίσης, ο Χρήστος Μπάρκας ενώ ετοιµάζει το µενού για όµιλο ξενοδοχείων στην Κω, όπου θα εργαστεί το καλοκαίρι, στο κανάλι του στο YouTube παραδίδει µαθήµατα µαγειρικής και όχι µόνο, συνεργάζεται µε µεγάλες εταιρείες τροφίµων από την Ηπειρο, ενώ παράλληλα σκοπεύει να κάνει τα πρώτα του βήµατα στην τηλεόραση, προετοιµάζοντας εκποµπή µαγειρικής
Το Θεαγένειο εκπέμπει «SOS»: Τον... έναν χρόνο φτάνει η λίστα αναμονής για χειρουργεία - Ένας νοσηλευτής για 30 ασθενείς
Στον Εισαγγελέα η Ειρήνη Μουρτζούκου - Κρύβεται από τις κάμερες
Το δύσκολο σταυροδρόμι της κυβέρνησης, η σύλληψη Ρωμανού και η αλλαγή ατζέντας
Η Σοφία Βεργκάρα υποδεικνύει πως χορεύουν οι λατινοαμερικάνες για την περίοδο των Ευχαριστιών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr