Παγωτό για μερακλήδες με γεύση «τζατζίκι» και «πικάντικο μπουγιουρντί»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Ευφάνταστες αλλά και εκκεντρικές γεύσεις παγωτού προσφέρει στη Θεσσαλονίκη ο Αβράαμ Παπαδόπουλος, ιδιοκτήτης παγωτατζίδικου.
Κάθε μέρα πελάτες συρρέουν στο κατάστημά του χάρη στις ιδιαίτερες γεύσεις που έχει δημιουργήσει. «Τζατζίκι, πικάντικο μπουγιουρντί και χταπόδι ουζάκι» βρίσκονται στο... μενού.
«Κάναμε το τζατζίκι αρχικά και είδαμε ότι είχε ανταπόκριση και έτσι σιγά σιγά δημιουργήσαμε γεύσεις extreme» είπε στην ΕΡΤ ο κ. Παπαδόπουλος.
Οι περίεργες γεύσεις φαίνεται πως έχουν κερδίσει τις προτιμήσεις των καταναλωτών που επιλέγουν ανάμεσα σε ονομασίες όπως «καρπούζι φέτα», «φραπέ», «μπουγάτσα», «πιπεριά Φλωρίνης» και «στρουμφάκια».
Απαντώντας για το ποια είναι είναι η μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετωπίζει στη δημιουργία των 35 και πλέον γεύσεων ανέφερε ότι αυτή αφορά τις γεύσεις των ποτών καθώς το αλκοόλ δεν μπορεί εύκολα να σταθεροποιηθεί. «Ο κόσμος θέλει κάτι καινούργιο. Οι ξένοι επιλέγουν κυρίως το “τζατζίκι” και τη “φέτα με σουσάμι και μέλι”, ανέφερε ο κ. Παπαδόπουλος παρέχοντας στους πελάτες ιδιαίτερες επιλογές γεύσεων εμπνευσμένες από την ελληνική κουζίνα.
Ερευνητές ανέπτυξαν ακουστικά που μπορούν να εντοπίσουν πρώιμα σημάδια Αλτσχάιμερ - Πώς λετουργούν
Κατά της διαγραφής Σαμαρά ο Καραμανλής: Η κριτική δεν αντιμετωπίζεται με πειθαρχικά μέτρα - Δεν με ενδιαφέρει η Προεδρία
Εορταστικό ωράριο 2024: Πότε ξεκινάει - Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά
Σε τροχιά κλιμάκωσης ο πόλεμος στην Ουκρανία; Το επόμενο βήμα του Πούτιν, τα πυρηνικά και ο παράγοντας Τραμπ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr