Γιορτινό τραπέζι: «Τσουχτερό» φέτος - Ποιες τιμές «εκτοξεύτηκαν» - Το προϊόν που βρίσκεται σε έλλειψη
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Αυξημένες είναι φέτος οι τιμές των κρεάτων, κάτι που καθιστά το γιορτινό τραπέζι κάπως... απλησίαστο. Μάλιστα, έλλειψη φαίνεται πως θα υπάρχει σε ορισμένα «αναγκαία» προϊόντα για την περίοδο των Χριστουγέννων.
Ειδικότερα, αυξημένες κατά 20% είναι οι φετινές τιμές των κρεάτων, ενώ θα υπάρχει έλλειψη σε ορισμένα προϊόντα όπως η γαλοπούλα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Ανοιχτή επικοινωνία» του OPEN.
«Το θέμα είναι να βρεθούν τα προϊόντα, στην ποιότητα που ζητάμε εμείς ως κρεοπώλες», υπογράμμισε ο εκπρόσωπος της ένωσης κρεοπωλών Αττικής, «Ταξιάρχες», Βασίλης Ντελιφιλιππίδης.
Όπως επισήμανε, λόγω μικρής παραγωγής φέτος, ένα είδος «που έχει ήδη χτυπηθεί, είναι η γαλοπούλα. Μικρή παραγωγή, η ζήτηση θα είναι ίδια και αυτό θα μας φέρει μια δυσκολία».
Πόσο αυξημένες θα είναι οι φετινές τιμές στα κρέατα;
Ενδεικτικά:
- Το χοιρινό πέρσι ήταν στα 5-6,5 ευρώ, φέτος πωλείται από 6,5 έως 7,5 ευρώ
- Το μοσχάρι από 9-11 ευρώ πέρυσι, 11-13 ευρώ φέτος
- Το αρνί 12-13 ευρώ φέτος
- Η ελληνική γαλοπούλα πέρυσι 8,5 ευρώ και φέτος θα είναι κοντά στα 10 ευρώ
- «Αποκωδικοποιώντας» την ομιλία Μητσοτάκη: Πώς απάντησε στο στενό μαρκάρισμα της αντιπολίτευσης για τις παρακολουθήσεις
- Τουρκία: Γιατί ο Ακάρ θέλει να μπουν στον «πάγο» σειρά προβλημάτων με την Ελλάδα – Οι πιέσεις για ΜΟΕ και η έλλειψη εμπιστοσύνης
- Μέτσοβο: Βόλτα στο πιο ξακουστό χωριό της Ηπείρου
- Sunlight: Πώς το deal με την Triathlon ανοίγει το δρόμο για κατάκτηση Ευρώπης και ΗΠΑ
- 13 ιδέες στολισμού για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι ιδανικές για όλα τα γούστα!
ΣΥΡΙΖΑ: Η απώλεια της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το τάιμινγκ και οι κινήσεις των στρατοπέδων
ΠΑΣΟΚ: Restart στην Αξιωματική Αντιπολίτευση - Το μεγάλο crash test
Γιατί ο ΟΑΣΑ προσανατολίζεται σε περισσότερους ιδιώτες στις συγκοινωνίες - Οι γραμμές... ανά παραγγελία
Στεγαστικό επίδομα για τους σπουδαστές των ΙΕΚ: Οι προθεσμίες για τις αιτήσεις και τα δικαιολογητικά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr