Η ταϊβανέζικη συνταγή που λίγοι τολμούν να δοκιμάσουν
Μια διατροφική επιλογή για λίγους και τολμηρούς!🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Το ταϊβανέζικο φαγητό είναι ιδιαίτερα δημοφιλές σε ολόκληρο τον κόσμο, ωστόσο μερικά από τα πιάτα του είναι δύσκολο να καταλανωθούν ακόμα και από αυτούς που τα έχουν συνηθίσει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα έντερα του γαλατόψαρου, μιας λιχουδιάς που αντικειμενικά είναι extreme να φάει κάποιος.
Τι είναι το γαλατόψαρο
Το συγκεκριμένο είδος ψαριού υπάρχει κυρίως στην Ταϊβάν και φημίζεται όχι μόνο για το κρέας του αλλά και για τα έντερά του, τα οποία αποτελούν τη βάση για πολλά πιάτα.

Οι άνθρωποι που το προτιμούν επισημαίνουν πως η γεύση του είναι πολύ νόστιμη και πως αν κάποιος ξεπεράσει το γεγονός πως η σούπα με τα έντερα του ψαριού μοιάζει με σκουλίκια, θα το απολαύσει.
Τις περισσότερες φορές τα έντερα του γαλατόψαρου καταλήγουν στα σκουπίδια και αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι όλα τα είδη του βρώσιμα. Σύμφωνα με τα στοιχεία, για να ενδείκνυνται προς κατανάλωση τα ψάρια πρέπει να λιμοκτονούν για αρκετές μέρες, προκειμένου να αποβληθούν τα περισσότερα από τα απορρίματα που έχουν φάει.
Τα εντόσθια πρέπει να πλυθούν πολύ καλά πριν μαγειρευτούν ώστε να απομακρυνθούν όλες οι βρωμιές. Μπορούν να βράσουν ή να τηγανιστούν. Θα τολμούσατε να το δοκιμάσετε;
Σοκ στην Κυψέλη: Επεισόδιο με μαχαίρωμα μεταξύ ανήλικων σε σχολείο – Τραυματίστηκε 14χρονη
Γιατί οι αγρότες διαφωνούν να μεταφερθεί ο ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ;
Η ιστορία του νάνου που έγινε γίγαντας: Στα 18 του είχε ύψος 1,22μ. και πέθανε στα 2,34μ.
«Μου είπε δεν μου αρέσει η μούρη σου»: Σοκάρει η περιγραφή του γιατρού που ξυλοκοπήθηκε από ασθενή - μποξέρ στο νοσοκομείο Αιγίου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



