«Πατέντα» για να μην πιτσιλίζει το τηγάνι
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Αν το τηγάνι όπου σκοπεύετε να τηγανίσετε το φαγητό δεν έχει καπάκι, προκειμένου να αποφύγετε τα ενοχλητικά πιτσιλίσματα τριγύρω από το σκεύος, μπορείτε να κάνετε το εξής:
Τρυπήστε ένα φύλλο αλουμινόχαρτο, που θα κόψετε στο μέγεθος της επιφάνειας του τηγανιού, με οδοντογλυφίδα δημιουργώντας αρκετές διάσπαρτες τρυπούλες. Στη συνέχεια σκεπάστε με αυτό το τηγάνι σας, κατά τη διάρκεια της χρήσης. Έτσι και ο ατμός θα μπορεί να διαφεύγει ώστε να συνεχίζεται το τηγάνισμα και το λάδι δεν θα πετάγεται παντού λερώνοντας την κουζίνα σας και τα ρούχα ή την ποδιά σας.
Μην ξεχνάτε πώς θα πρέπει να βάζετε τα υλικά όσο γίνεται πιο στεγνά στο καυτό λάδι για να μειώσετε το άφρισμά του.
> Περισσότερα cooking tips εδώ
Διαβάστε ακόμη
H εκλογή Τραμπ «πιέζει» το ευρώ: Ένας εμπορικός πόλεμος Ευρώπης-ΗΠΑ θα φέρει αναταράξεις - Τι προβλέπουν αναλυτές
Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών: Μια γυναικοκτονία κάθε 10 λεπτά - Τα σοκαριστικά στοιχεία
Επίδομα θέρμανσης: Βροχή αιτήσεων σε 12 μέρες - Πότε κλείνει η πλατφόρμα
Η συγκινητική έκπληξη στον Μανούσο Μανουσάκη λίγους μήνες πριν πεθάνει
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr