Το κόλπο για ευκολότερο ξεφορμάρισμα του ζελέ
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Φρουί ζελέ, γλυκά με ζελατίνη, κρέμες, αλλά και αλμυρές «πηχτές» εμφανίζονται συχνότερα στα ψυγεία μας καθώς ο καιρός ζεσταίνει. Τα δροσερά και ανάλφρα γλυκά μετατρέπονται ωστόσο σε μικρούς μπελάδες στο ξεφορμάρισμα -ειδικά αν προσπαθήσει να το κάνει κανείς αμέσως μόλις βγουν απ’ το ψυγείο.
Υπάρχει όμως ένας απλούστατος τρόπος για να ξεφορμάρετε εύκολα τα ζελέ και τις κρέμες ψυγείου από τις φόρμες όπου τα φτιάξατε χωρίς να χαλάσετε το σχήμα τους. Το μυστικό είναι να βυθίσετε προηγουμένως τη φόρμα για μερικά δευτερόλεπτα σε καυτό νερό και στη συνέχεια να την αναποδογυρίζετε στην πιατέλα σερβιρίσματος.
Διαβάστε ακόμη
«Σεβόμαστε απόλυτα τη Συμφωνία των Πρεσπών»: Το ΥΠΕΞ της Βόρειας Μακεδονίας «αδειάζει» την Σιλιάνοφσκα
Κινηματογραφική καταδίωξη στη Νέα Σμύρνη - Πέταξαν λαπτοπ από το παράθυρο για να ξεφύγουν
Σοκ στην Αργεντινή: Άνδρας έβαλε φωτιά στο σπίτι που έμεναν λεσβίες - «Πρόκειται για έγκλημα λεσβιοφοβίας»
Μαρίνα Σάττι: Ποιος είναι ο σύντροφός της που ήταν δίπλα της στον τελικό της Eurovision
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr