Το κόλπο για ευκολότερο ξεφορμάρισμα του ζελέ
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Φρουί ζελέ, γλυκά με ζελατίνη, κρέμες, αλλά και αλμυρές «πηχτές» εμφανίζονται συχνότερα στα ψυγεία μας καθώς ο καιρός ζεσταίνει. Τα δροσερά και ανάλφρα γλυκά μετατρέπονται ωστόσο σε μικρούς μπελάδες στο ξεφορμάρισμα -ειδικά αν προσπαθήσει να το κάνει κανείς αμέσως μόλις βγουν απ’ το ψυγείο.
Υπάρχει όμως ένας απλούστατος τρόπος για να ξεφορμάρετε εύκολα τα ζελέ και τις κρέμες ψυγείου από τις φόρμες όπου τα φτιάξατε χωρίς να χαλάσετε το σχήμα τους. Το μυστικό είναι να βυθίσετε προηγουμένως τη φόρμα για μερικά δευτερόλεπτα σε καυτό νερό και στη συνέχεια να την αναποδογυρίζετε στην πιατέλα σερβιρίσματος.
Διαβάστε ακόμη
Μπλόκα αγροτών: Ποιες μέρες θα είναι ανοιχτοί οι δρόμοι στις γιορτές - Τι θα γίνει με τις παρακαμπτήριες οδούς
Ο Ιβάν Σαββίδης στους εργαζόμενους του OPEN: «Δεν τα έχω πει ακόμα όλα στην Ελλάδα»
«Φλέγονται» οι Βρυξέλλες: Άγρια καταστολή στη διαδήλωση των αγροτών - Δακρυγόνα, και φωτιές έξω από το Ευρωκοινοβούλιο
Γιώργος Μαζωνάκης: Ποιος είναι ο 21χρονος Στέφανος Παπαδόπουλος που κατέθεσε μήνυση κατά του τραγουδιστή
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



