Το κόλπο για ευκολότερο ξεφορμάρισμα του ζελέ
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Φρουί ζελέ, γλυκά με ζελατίνη, κρέμες, αλλά και αλμυρές «πηχτές» εμφανίζονται συχνότερα στα ψυγεία μας καθώς ο καιρός ζεσταίνει. Τα δροσερά και ανάλφρα γλυκά μετατρέπονται ωστόσο σε μικρούς μπελάδες στο ξεφορμάρισμα -ειδικά αν προσπαθήσει να το κάνει κανείς αμέσως μόλις βγουν απ’ το ψυγείο.
Υπάρχει όμως ένας απλούστατος τρόπος για να ξεφορμάρετε εύκολα τα ζελέ και τις κρέμες ψυγείου από τις φόρμες όπου τα φτιάξατε χωρίς να χαλάσετε το σχήμα τους. Το μυστικό είναι να βυθίσετε προηγουμένως τη φόρμα για μερικά δευτερόλεπτα σε καυτό νερό και στη συνέχεια να την αναποδογυρίζετε στην πιατέλα σερβιρίσματος.
Διαβάστε ακόμη
Μαρούσι: Το χρονικό της άγριας δολοφονίας έξω από νυχτερινό κέντρο και το βίντεο - ντοκουμέντο
Συμμορία διακινούσε ναρκωτικά σε Ψυχικό, Παπάγου και Χαλάνδρι – Και ανήλικοι στους συλληφθέντες
Φωτιές σε Φθιώτιδα και Βοιωτία - Επιχειρούν και εναέρια μέσα
Πιέζουν οι Ρώσοι στα πολεμικά μέτωπα της Ουκρανίας: «Επιδεινώθηκε η κατάσταση», παραδέχεται το Κίεβο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr