Δύο tips για τέλεια σαντιγί
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Είναι λατρεμένη, ανάλαφρη και ταυτόχρονα πλούσια σε γεύση. Ταιριάζει τέλεια στα ζουμερά, κόκκινα φρούτα, στις λεμονόπιτες και τις πορτοκαλόπιτες, τα κέικ και τα μάφιν, αλλά και σε κάποια παγωτά. Ο λόγος βέβαια για τη σαντιγί. Υπάρχουν δύο πραγματάκια που θα κάνουν τη διαφορά στην υφή της, όταν φτιάχνετε δική σας σαντιγί με κρέμα γάλακτος στο σπίτι. Και τα δύο έχουν να κάνουν με τη θερμοκρασία των σκευών και των υλικών.
- Η κρέμα γάλακτος θα πρέπει να είναι πολύ παγωμένη. Ιδανικά η κρέμα θα πρέπει να έχει μείνει στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες.
- Το μπολ ή δοχείο ανάδευσης μέσα στο οποίο σκοπεύετε να χτυπήσετε την κρέμα πρέπει να είναι και αυτό πολύ κρύο. Βάλτε το για 10’ στην κατάψυξη, πριν το χρησιμοποιήσετε.
Διαβάστε ακόμη
Σίδνεϊ: Ποιος είναι ο ήρωας περαστικός που αφόπλισε τον δράστη - «Τον λένε Αχμέντ και τον πυροβόλησαν δύο φορές»
Ηλεία: Τραγικός επίλογος για την εξαφάνιση του 62χρονου - Κυνηγός εντόπισε τη σορό του
Άνδρας είχε στο σπίτι του μετεωρίτη 4,6 δισεκατομμυρίων ετών γιατί νόμιζε πως ήταν... χρυσός
Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στο ethnos.gr: «Η απώλεια είναι από τις χειρότερες λέξεις του ελληνικού λεξιλογίου»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



