Δύο tips για τέλεια σαντιγί
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Είναι λατρεμένη, ανάλαφρη και ταυτόχρονα πλούσια σε γεύση. Ταιριάζει τέλεια στα ζουμερά, κόκκινα φρούτα, στις λεμονόπιτες και τις πορτοκαλόπιτες, τα κέικ και τα μάφιν, αλλά και σε κάποια παγωτά. Ο λόγος βέβαια για τη σαντιγί. Υπάρχουν δύο πραγματάκια που θα κάνουν τη διαφορά στην υφή της, όταν φτιάχνετε δική σας σαντιγί με κρέμα γάλακτος στο σπίτι. Και τα δύο έχουν να κάνουν με τη θερμοκρασία των σκευών και των υλικών.
- Η κρέμα γάλακτος θα πρέπει να είναι πολύ παγωμένη. Ιδανικά η κρέμα θα πρέπει να έχει μείνει στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες.
- Το μπολ ή δοχείο ανάδευσης μέσα στο οποίο σκοπεύετε να χτυπήσετε την κρέμα πρέπει να είναι και αυτό πολύ κρύο. Βάλτε το για 10’ στην κατάψυξη, πριν το χρησιμοποιήσετε.
Διαβάστε ακόμη
«Είναι ακόμη πολύ όμορφη, δείχνει σαν να είναι ζωντανή»: Συγκινούν οι γονείς της Σάνι Λουκ - Στο Ισραήλ η σορός της
Τρόμος για 13χρονο στο Μεσολόγγι: 15χρονος έβγαλε μαχαίρι και του έκλεψε το κινητό
Στην πρεμιέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού με τον σύζυγό του ο Στέφανος Κασσελάκης
Φεστιβάλ Καννών: Πρεμιέρα για το Kinds of Kindness - Ο Γιώργος Λάνθιμος με το καστ της ταινίας στο κόκκινο χαλί
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr