BBQ - Το κόλπο για να μην καίγονται τα ξύλινα καλαμάκια
Όταν θέλετε να ψήσετε σουβλάκια με κρέας, λουκάνικα, λαχανικά ή θαλασσινά στα κάρβουνα ή στο γκριλ, υπάρχει ένα κολπάκι που θα συμβάλει στο να μην «αρπάξουν», μαυρίσουν και ξεφλουδίσουν τα ξύλινα καλαμάκια:
Πριν περάσετε τα υλικά για να φτιάξετε τα σουβλάκια σας, βάλτε τα ξυλάκια σε ένα δοχείο με νερό για περίπου 20?-25'. Θα «ποτίσουν» υγρασία και αυτό θα τα βοηθήσει να μην καούν παρά τις υψηλές θερμοκρασίες.
Περισσότερα tips εδώ.
Διαβάστε ακόμη
Τραγωδία στην Αγία Παρασκευή: Νεκρή η γυναίκα που είχε εγκλωβιστεί μετά τη φωτιά που ξέσπασε
Τη νύχτα, μέρα έκανε ο φαντασμαγορικός ρουκετοπόλεμος στο Βροντάδο Χίου - Εντυπωσιακές εικόνες
Μια διαφορετική Ανάσταση στην Αγία Τριάδα, τη ρωσική εκκλησία της Φιλελλήνων - H ιστορία της
Απόκοσμες εικόνες του Solar Orbiter από τον ήλιο: Κατέγραψε ηλιακή βροχή, εκρήξεις και το «χνουδωτό» στέμμα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr