Στιφάδο της στεριάς και της θάλασσας – Με μοσχαράκι, με αβρωνιές, με μανιτάρια, με σουπιές
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Τα ολόγλυκα κοκκάρια συνδυασμένα με ελαιόλαδο και ντοματένιες πινελιές νοστιμίζουν όποιο υλικό μαγειρευτεί μαζί τους. Τέσσερις συνταγές για στιφάδο νηστίσιμο και μη.
Συνταγή για στιφάδο με αβρωνιές
Πρωταγωνιστικό ρόλο σ' αυτό το πιάτο παίζουν οι αβρωνιές, τις οποίες βρίσκουμε στις υπαίθριες αγορές, σε εξειδικευμένα μανάβικα και στις λαϊκές. Η εποχή της αβρωνιάς διαρκεί λίγο. Αρχίζει από τα τέλη Φεβρουαρίου και, ανάλογα με τον καιρό, τραβάει μέχρι τα τέλη Απριλίου. Δείτε τη συνταγή πατώντας εδώ.
Συνταγή για μοσχαράκι στιφάδο με αρακά
Αρακάς και κρεμμυδάκια ενώνουν τη γλύκα τους σε ένα δυνατό αποτέλεσμα που θα τα πήγαινε περίφημα με κάποιο εξίσου δυνατό κόκκινο κρασί, όπως ένα παλαιωμένο αγιωργήτικο. Δείτε τη συνταγή για το πληθωρικό πιατό πατώντας εδώ.
Συνταγή για σουπιές στιφάδο με κοκκάρια
Η καλύτερη νηστίσιμη ιδέα για ένα ουζάκι ή το κρασάκι σας είναι να συνδυάσετε σουπιές με γγλυκά κρεμμυδάκια του στιφάδου. Δείτε πώς θα το κάνετε πατώντας εδώ.
Συνταγή για μανιτάρια στιφάδο
Άλλο ένα νηστίσιμο στιφάδο, που η παρουσίσ της πατάτας το κάνει πολύ χορταστικό. Δείτε συνταγή και βίντεο πατώντας εδώ.
Μητσοτάκης: Ουδέποτε υπήρξε εντολή συγκάλυψης - Κοιτώ στα μάτια τους συγγενείς θυμάτων
Απορρίφθηκε η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης με 159 «όχι» - Το χρονικό της σκληρής αντιπαράθεσης
Συναγερμός στα ΚΤΕΛ του Κηφισού: Ένας τραυματίας μετά από πυροβολισμούς - Όσα έγιναν
Αυτή είναι η πράσινη πρωτεύουσα της Ευρώπης - Το 97% των κατοίκων της σε απόσταση μικρότερη των 300 μέτρων από εστίες πράσινου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr