Στιφάδο της στεριάς και της θάλασσας – Με μοσχαράκι, με αβρωνιές, με μανιτάρια, με σουπιές
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Τα ολόγλυκα κοκκάρια συνδυασμένα με ελαιόλαδο και ντοματένιες πινελιές νοστιμίζουν όποιο υλικό μαγειρευτεί μαζί τους. Τέσσερις συνταγές για στιφάδο νηστίσιμο και μη.
Συνταγή για στιφάδο με αβρωνιές
Πρωταγωνιστικό ρόλο σ' αυτό το πιάτο παίζουν οι αβρωνιές, τις οποίες βρίσκουμε στις υπαίθριες αγορές, σε εξειδικευμένα μανάβικα και στις λαϊκές. Η εποχή της αβρωνιάς διαρκεί λίγο. Αρχίζει από τα τέλη Φεβρουαρίου και, ανάλογα με τον καιρό, τραβάει μέχρι τα τέλη Απριλίου. Δείτε τη συνταγή πατώντας εδώ.
Συνταγή για μοσχαράκι στιφάδο με αρακά
Αρακάς και κρεμμυδάκια ενώνουν τη γλύκα τους σε ένα δυνατό αποτέλεσμα που θα τα πήγαινε περίφημα με κάποιο εξίσου δυνατό κόκκινο κρασί, όπως ένα παλαιωμένο αγιωργήτικο. Δείτε τη συνταγή για το πληθωρικό πιατό πατώντας εδώ.
Συνταγή για σουπιές στιφάδο με κοκκάρια
Η καλύτερη νηστίσιμη ιδέα για ένα ουζάκι ή το κρασάκι σας είναι να συνδυάσετε σουπιές με γγλυκά κρεμμυδάκια του στιφάδου. Δείτε πώς θα το κάνετε πατώντας εδώ.
Συνταγή για μανιτάρια στιφάδο
Άλλο ένα νηστίσιμο στιφάδο, που η παρουσίσ της πατάτας το κάνει πολύ χορταστικό. Δείτε συνταγή και βίντεο πατώντας εδώ.
Παγκόσμια ανησυχία για τις απειλές Πούτιν μετά το χτύπημα με τον πύραυλο Oreshnik στην Ουκρανία: Τα χαρακτηριστικά του νέου όπλου της Ρωσίας
Νέα αποκάλυψη για την υπόθεση της Αμαλιάδας: Είχε παντρευτεί εικονικά Ινδό η Ειρήνη Μουρτζούκου
Πόλεμος της κυβέρνησης Μπάιντεν με τις εταιρείες τεχνολογίας: Ζητεί να διαχωριστεί η Google από το Chrome και το Android
Βρετανία: Πόσο κόστισε η στέψη του βασιλιά Καρόλου – Το ιλιγγιώδες ποσό
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr