Πώς θα αξιοποιήσουμε ό,τι περίσσεψε από το πασχαλινό τραπέζι - Ιδέες για γρήγορες συνταγές
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Ο σεφ Αλέξανδρος Πατρινός δίνει κάποιες ιδέες στο Open και την εκπομπή «Ανοιχτή Επικοινωνία» για το πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε ό,τι έχει περισσέψει από το πασχαλινό τραπέζι.
Το αρνί ή το κατσικάκι καθώς και λαχανικά και τυριά που έμειναν μπορούμε να κάνουμε μια γρήγορη κρεατόπιτα με έτοιμο φύλλο.
Από το ψημένο ψωμί που μπορεί να έμεινε με ρίγανη και σκόρδο μπορούμε να το κάνουμε κρουτόν που διατηρείται για έναν μήνα για τις σαλάτες μας.
Τις πατάτες φούρνο ο σεφ τις πέρασε σε καυτό νερό και έφτιαξε μια πατατοσαλάτα με μαγιονέζα και μουστάρδα, κρεμμυδάκι και άνηθο.
Με τα αυγά μπορούμε να κάνουμε να κάνουμε ένα σάντουιτς για τη δουλειά.
Τέλος, από το τσουρέκι ο κ. Πατρινός προτείνει να κάνουμε εύκολες και γρήγορες καριόκες.
- Σουδάν: Σοκάρουν οι μαρτυρίες των ομογενών - Τι λέει ο πρέσβης του Καΐρου που διαχειρίζεται την κατάσταση
- Τιμές πετρελαίου: Δε θα υπάρξει αποκλιμάκωση για μήνες, εκτιμούν καθηγητές πανεπιστημίου
- Με κακοκαιρία η επιστροφή των εκδρομέων - Πού αναμένονται βροχές και καταιγίδες
- Δολοφονείται ο Συνταγματάρχης Ψαρρός – Γιατί αν και ο ένοχος ομολόγησε, όλοι ακόμα και σήμερα κατηγορούν τον Βελουχιώτη
- Πρωταθλήτρια η Ελλάδα στις επιχειρήσεις «ζόμπι» - Πλησιάζει η ώρα της αποσωλήνωσης
Συλλήψεις, χημικά και συμπλοκές: Η έκρηξη των φοιτητών στις ΗΠΑ και η δοκιμασία του Μπάιντεν
Σπέτσες: Πολυτελής θαλαμηγός χτύπησε στην προβλήτα λόγω ανέμων - Δείτε βίντεο
Κατάνυξη στην περιφορά του επιταφίου του Αγίου Μηνά στη Θεσσαλονίκη: Δείτε βίντεο & φωτογραφίες
O Air Τεντόγλου πηδά πάνω από Fontana di Trevi και ετοιμάζεται για το three peat
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr