Συμβουλές και tips - Το κόλπο για να «στέκεται» η βινεγκρέτ στα φύλλα της σαλάτας
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Με βάση το λάδι και το ξίδι ή το λεμόνι, οι διάφορες εκδοχές βινεγκρέτ είναι ό,τι καλύτερο για να νοστιμίσουμε τις σαλάτες μας χωρίς να καταφύγουμε σε βαριά ντρέσινγκ που «καπελώνουν» τα τρυφερά λαχανικά και μας φορτώνουν περιττές θερμίδες.
Μελιού-μουστάρδας, βαλσαμικού ξιδιού, λεμονιού-πορτοκαλιού ή όποια άλλη γεύση βινεγκρέτ επιλέξει να φτιάξει κανείς, είναι βέβαιο ότι θα αναβθμίσει τη γεύση της σαλάτας, αρκεί βέβαια αρκετό από το ντρέσινγ να παραμείνει πάνω στα φύλλα και να μη γλιστρήσει όλη στον πάτο της σαλατιέρας.
Τι πρέπει να προσέξετε για να πετύχετε να συγκρατήσουν τα σαλατικά τη μεγαλύτερη δυνατή ποσότητα σάλτσας;
Πατήστε εδώ για να δείτε το μυστικό.
Διαβάστε ακόμη
Παγκόσμια αγωνία: Το Ισραήλ κατέλαβε την παλαιστινιακή πλευρά του περάσματος στη Ράφα - «Πάγωσε» η παροχή βοήθειας
«Μας είπαν ότι ευθύνη έχουν ο παππούς και η γιαγιά», καταγγέλλει ο πατέρας του 5χρονου που καταπλακώθηκε από πόρτα
Eurovision 2024: Η Ελένη Φουρέιρα ξανά στη σκηνή με το Fuego – Βίντεο από την πρόβα της
Δάφνη Καραβοκύρη: «Η μητέρα μου νόσησε από καρκίνο και το αλκοόλ ήταν η σωτηρία της»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr