Συμβουλές και tips - Το κόλπο για να «στέκεται» η βινεγκρέτ στα φύλλα της σαλάτας
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με βάση το λάδι και το ξίδι ή το λεμόνι, οι διάφορες εκδοχές βινεγκρέτ είναι ό,τι καλύτερο για να νοστιμίσουμε τις σαλάτες μας χωρίς να καταφύγουμε σε βαριά ντρέσινγκ που «καπελώνουν» τα τρυφερά λαχανικά και μας φορτώνουν περιττές θερμίδες.
Μελιού-μουστάρδας, βαλσαμικού ξιδιού, λεμονιού-πορτοκαλιού ή όποια άλλη γεύση βινεγκρέτ επιλέξει να φτιάξει κανείς, είναι βέβαιο ότι θα αναβθμίσει τη γεύση της σαλάτας, αρκεί βέβαια αρκετό από το ντρέσινγ να παραμείνει πάνω στα φύλλα και να μη γλιστρήσει όλη στον πάτο της σαλατιέρας.
Τι πρέπει να προσέξετε για να πετύχετε να συγκρατήσουν τα σαλατικά τη μεγαλύτερη δυνατή ποσότητα σάλτσας;
Πατήστε εδώ για να δείτε το μυστικό.
Διαβάστε ακόμη
Το απόλυτο αδιέξοδο με τα αγροτικά μπλόκα: Η κυβέρνηση λέει «όχι» σε επτά αιτήματα - «Είναι ανέφικτα»
Η Ουκρανία έπληξε με drones τάνκερ του ρωσικού «σκιώδους στόλου» στη Μεσόγειο
Η μαύρη Παρασκευή: 45 χρόνια από τον εφιάλτη που έκαψε την Αθήνα στην καρδιά των Χριστουγέννων
Εξώδικο του ιδιοκτήτη του Fever στον Γιώργο Μαζωνάκη μετά τις κατηγορίες για οικονομικά οφέλη - Τι καταγγέλλει και τι ζητά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



