Ενότητες στο άρθρο: 📌 Το κόλπο για να τρίψετε ευκολότερα ημίσκληρα τυριά
Συμβουλές και tips - Πώς να τρίψετε ημίσκληρα τυριά χωρίς να κολλήσουν στον τρίφτη
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό
Το τρίψιμο του κασεριού, της φρέσκιας μοτσαρέλας, της φοντίνας, του Havarti και άλλων ημίσκληρων ή μαλακών τυριών μπορεί να αποδειχθεί μπελάς: να αφήσει έναν τρίφτη χάλια και ένα τυρί διαλυμένο.
Το κόλπο για να τρίψετε ευκολότερα ημίσκληρα τυριά
Κάντε την άχαρη εργασία πιο απλή δοκιμάζοντας το εξής: Πριν βάλετε το ημίσκληρο ή μαλακό τυρί σε τρίφτη για να αρχίσετε το τρίψιμο, τοποθετήστε το στην κατάψυξη, για 25-30 λεπτά. Το τυρί θα κρυώσει και θα σφίξει, έτσι θα το σύρετε εύκολα πάνω από τις κοφτερές τρύπες με αποτέλεσμα να βγαίνει καλύτερα το τρίμμα χωρίς να λιώνει και να κολλάει το μισό τυρί πάνω στον τρίφτη.
Το δε πλύσιμο του τρίφτη θα γίνει και αυτό ευκολότερο.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
ΕΛΑΣ για υπουργείο Εσωτερικών: Ουδέποτε υπήρξε διάρρηξη - ΥΠΕΣ: «Πολιτικά έκθεση τη αντιπολίτευση»
Νεκρό βρέφος στη Βραυρώνα: Προθεσμία για τη μητέρα – Απολογείται την Πέμπτη
Περίεργο συμβάν στη Γερμανία: Κάποιος έσκαψε τρύπα βάθους 1,2 μέτρων στον τάφο του Σόιμπλε
Νέα Ζηλανδία: Έκλεψε αυτοκίνητο με μωρό μέσα και το παράτησε στην άκρη του δρόμου - Απίστευτο βίντεο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr