Taste Atlas: Τα δύο Ελληνικά πιάτα που μπήκαν στη λίστα με τα χειρότερα
Γιατί επέλεξαν τα συγκεκριμένα πιάτα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Δύο Ελληνικά πιάτα βρίσκονται ανάμεσα στα 100 χειρότερα του κόσμου με τη σαλάτα με αγγινάρες και τα μπουμπουρέλια να έχουν «χαντακώσει» τη χώρα μας!
Γιατί επέλεξαν τα συγκεκριμένα πιάτα
Ωστόσο, τα συγκεκριμένα φαγητά δεν είναι τόσο γνωστά πιάτα της Ελληνικής κουζίνας.
Την έρευνα πραγματοποίησε το Taste Atlas καθώς μετά τα καλύτερα πιάτα αποφάσισε να παρουσιάσει και τα χειρότερα βάζοντας στη 30η θέση της λίστας τη σαλάτα με αγκινάρες και στη 74η τα μπουρμπουρέλια.
Αναφερόμενο το Taste Atlas στη σαλάτα με αγγινάρες τόνισε «η σαλάτα με αγγινάρες είναι μια παραδοσιακή ελληνική σαλάτα που προέρχεται από την Κρήτη. Αν και υπάρχουν παραλλαγές, η σαλάτα συνήθως παρασκευάζεται με έναν συνδυασμό από νεαρές και τρυφερές αγγινάρες, λεμόνι, χυμό λεμονιού, ελαιόλαδο, μουστάρδα, σκόρδο, άνηθο, αλάτι και πιπέρι».
«Το πιάτο παραδοσιακά συνδέεται με την Κεφαλονιά»
Όσο για τα μπουμπουρέλια είπε «αυτό το παραδοσιακό ελληνικό πιάτο παρασκευάζεται με μια ποικιλία από ανάμεικτα όσπρια, τα οποία μετατρέπονται σε μια πλούσια και χορταστική σούπα. Τα πιο συνηθισμένα υλικά περιλαμβάνουν ένα συνδυασμό από φακές, φασόλια, ρεβίθια ή κουκιά, ενώ η σούπα συνήθως καρυκεύεται με ελαιόλαδο και χυμό λεμονιού. Το πιάτο παραδοσιακά συνδέεται με την Κεφαλονιά, αλλά παρόμοιες παραλλαγές του βρίσκονται σε ολόκληρη τη χώρα», γράφει ο γνωστός γαστρονομικός οδηγός.
Μέσα στο παγωμένο φορτηγό για περίπου 35 ώρες 80 φορτηγατζήδες - Μοιραζόντουσαν τα λιγοστά τρόφιμα και το νερό που είχαν
Επέλαση του χιονιά από τον Έβρο μέχρι την Πελοπόννησο: Δεκάδες περιοχές στα «λευκά» - Ποτέ «ηρεμεί» ο καιρός
Παραδοχή Hellenic Train για τη σύγκρουση συρμού του Προαστιακού με ΙΧ στην Πάτρα: «Δεν κατέβηκαν οι μπάρες»
Ροζ το Λος Άντζελες μετά την πύρινη λαίλαπα: Τι είναι η χρωματιστή σκόνη που ρίχνουν για τις φωτιές
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr