9 (πολύ) καλοί λόγοι για να τιμήσουμε το καλοκαιρινό κολοκυθάκι
Καλό θα είναι να το εκμεταλλευτούμε
Έχει μία απολαυστικά γλυκιά γεύση κι ειδικά τώρα το καλοκαίρι το τιμούμε στις εξόδους για ουζάκι δίπλα στη θάλασσα ως μεζέ! Οι τελευταίες διατροφικές τάσεις, μάλιστα. το θέλουν κι ως… ζυμαρικό! Ο λόγος για το κολοκυθάκι που διανύει τη «high season» του και καλό θα είναι να το εκμεταλλευτούμε! Γιατί;
Διαβάστε περισσότερα στο k-mag.gr
Διαβάστε ακόμη
«Πανστρατιά» στα μπλόκα των αγροτών: Προς νέα κλιμάκωση μετά τη συνάντηση με Χατζηδάκη-Τσιάρα
Παραπομπή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για την Ελλάδα: «Κόκκινη κάρτα» στις διαδικασίες αεροναυτιλίας
Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο: 18 παιδιά σε 11 οικογένειες στην Ελλάδα - Το ένα νοσεί
Το ΝΑΤΟ πάει Ροβανιέμι: Χριστούγεννα δίπλα σε στρατιώτες κάνουν οι τουρίστες στο χωριό του Άι Βασίλη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



