Σοτάρετε ελαφρά σε ένα τηγάνι το μπέικον με το φρέσκο κρεμμυδάκι και τα αφαιρείτε με τρυπητή κουτάλα.
Ρίχνετε σε ένα μπολ το μπέικον, το κρεμμυδάκι, τις ελιές και τη φέτα κομματιασμένη και ανακατεύετε τα υλικά με τα χέρια. Αλατοπιπερώνετε ελαφρά και προσθέτετε το αλεύρι. Ανακατεύετε και πάλι όλα τα στέρεα υλικά να αναμειχθούν μεταξύ τους.
Προσθέτετε στο μείγμα το γάλα συνεχίζοντας το ελαφρύ ανακάτεμα. Ενσωματώνετε και τα αυγά χτυπημένα με την κρέμα.
Μεταφέρετε το μείγμα σε μακρόστενη φόρμα για κέικ (35 εκ.) που έχετε αλείψει με λίγο βούτυρο και αλευρώσει καλά ή έχετε στρώσει με αντικολλητικό χαρτί.
Ψήνετε στους 180° C σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 50' ανάλογα το φούρνο σας. Αφήνετε 10' να κρυώσει λίγο το κέικπριν το κόψετε.