Μπριζολάκια κρασάτα με πουρέ πατάτας
Εκτέλεση
- Βάζετε τα μπριζολάκια σε πλαστικό δοχείο, τις πασπαλίζετε με αλατοπίπερο και τις αλείφετε με τη μουστάρδα. Προσθέτετε το μισό λάδι και το κρασί, τις σκεπάζετε και τις αφήνετε 1 ώρα γυρίζοντάς τις συχνά.
- Ψήνετε τα μπριζολάκια σε ταψάκι μαζί με το λάδι τους ή στη σχάρα αλείφοντάς τα με το λάδι τους για περίπου 20’.
- Στο μεταξύ αναμειγνύετε τον πουρέ με το σκόρδο, το τυρί και αλατοπίπερο. Σερβίρετε τις μπριζόλες μαζί με τον πουρέ.
Tip. Αν θέλετε να φτιάξετε σπιτικό πουρέ, ανακαλύψτε τη συνταγή πατώντας εδώ.