Συνταγές | ICookGreek

Λιχουδιά του Σαββατοκύριακου - Πεϊνιρλί με αυγό

Εικόνα: Unsplash

Εκτέλεση

  1. Αν φτιάξετε σπιτική ζύμη για πεϊνιρλί την ετοιμάζετε σύμφωνα με τη βασική συνταγή.
  2. Πλάθετε 4 «βαρκούλες» ανοίγοντας και τις γεμίζετε με μπόλικο κασέρι.
  3. Ψήνετε τα πεϊνιρλί για 20' περίπου σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C. Τα βγάζετε από το φούρνο και όπως είναι καυτά, σπάτε πάνω από το λιωμένο τυρί ένα αυγό.
  4. Τα ξαναβάζετε στο φούρνο για άλλα 5'-10' μέχρι να ψηθεί το αυγό. Μόλις είναι έτοιμα τα αλείφετε με λιωμένο βούτυρο και σερβίρετε.

Πληκτρολογήστε για αναζήτηση

 
Εικόνα: Unsplash
30'
4

Υλικά

  • 1 δόση ζύμη για πίτσα και πεϊνιρλί, έτοιμη ή σπιτική
  • 200 γρ. κασέρι τριμμένο
  • 4 αυγά
  • λίγο βούτυρο