Καθαρίζετε τα κολοκυθάκιααφαιρώντας τις άκρες τους. Ψιλοκόβετε τα λουλούδια. Βράζετε τα κολοκυθάκια τόσο ώστε να κρατάνε λίγο (10' -15' περίπου). Τα στραγγίζετε καλά και τα κόβετε σε ροδέλες.
Σε απλωτή κατσαρόλα ζεσταίνετε το λάδι και σοτάρετε το κρεμμύδι και τους ανθούς των κολοκυθιών μέχρι να μαραθούν. Ρίχνετε κατόπιν στην κατσαρόλα τα κολοκυθάκια. Ανακατεύετε προσεκτικά, προσθέτετε το μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι.
Όταν αρχίσουν να παίρνουν ωραίο χρώμα, ρίχνετε τη φέτατριμμένη σε χοντρά κομμάτια. Ανακατεύετε, σβήνετε το μάτι και σκεπάζετε για 3’- 4’. Σερβίρετε το φαγητό ζεστό.