Κόβετε το κοτόπουλο σε μικρές μερίδες. Τις αλατοπιπερώνετε. Ζεσταίνετε το λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρετε τις μερίδες του κοτόπουλου μέχρι να ροδίσουν απ’ όλες τις πλευρές.
Προσθέτετε κατόπιν τα κρεμμύδια, το σκόρδο και το δενδρολίβανο και σοτάρετε άλλα 2΄. Πασπαλίζετε με αλατοπίπερο και συνεχίζετε το σοτάρισμα 3΄-4΄ ακόμη. Σβήνετε με το κρασί και προσθέτετε χλιαρό νερό να μισοσκεπάζει το πουλερικό.
Όταν το υγρό σχεδόν εξατμιστεί, προσθέτετε τις ελιές καθαρισμένες και μαγειρεύετε 5΄-10' ακόμη. Γαρνίρετε με μαϊντανό.