Πεντανόστιμοι κολοκυθοκεφτέδες για τη μέση του τραπεζιού
Εκτέλεση
Τρίβετε τα κολοκυθάκια σε χοντρό τρίφτη και τα αφήνετε στο σουρωτήρι, αφού τα αλατίσετε, για να στραγγίσουν. Από καιρό σε καιρό τα πιέζετε με τις παλάμες σας για να βγάλουν τα υγρά τους.
Ψιλοκόβετε τα κρεμμυδάκια και τον δυόσμο ή τον άνηθο. Ρίχνετε σε μπολ τα κολοκυθάκια και τους προσθέτετε τα κρεμμυδάκια και το μυρωδικό. Κατόπιν προσθέτετε τη φέτα και λίγο πιπέρι.
Ανακατεύετε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ και τη φρυγανιά και τα προσθέτετε στο μείγμα με τα κολοκυθάκια. Αλατοπιπερώνετε.
Πλάθετε κεφτέδες και τους τηγανίζετε σε καυτό λάδι. Τους στραγγίζετε σε απορροφητικό χαρτί και τους σερβίρετε αμέσως.
Πληκτρολογήστε για αναζήτηση
30'
4
Υλικά
κολοκυθάκια: 1 κιλό
κρεμμυδάκια φρέσκα: 2-3 ψιλοκομμένα
δυόσμος ή άνηθος: 6-7 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένος